moghimi ارسال شده در آذر 3، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2017 سلام دوستان بعضی از محصولات رو ویرایش کردم و تبدیل به یک محصول جدید کردم اما عکس محصولات قبلی در بند انگشتی ها نمایش داده می شه برای رفع این مشکل بازسازی تصاویر بند انگشتی رو بزنم مشکل حله یا از هاست هم عکس ها رو حذف کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در آذر 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2017 سلام 1. کش پرستا و مرورگرتون رو پاک کنید.اگر تصاویرتون تغییر نکرد گزینه دوم را انجام بدید. 2. از منوی تنظیمات >> تصاویر، در قسمت ایجاد دوباره بندانگشتی ها، برای بار اول "پاک کردن تصاویر قبلی" را روی "بله" قرار بدید و روی ایجاد دوباره بند انگشتی ها کلیک کنید اگر در پایان این مرحله با خطا مواجه شدید، این بار "پا ک کردن تصاویر قبلی" را روی "خیر" بگذارید و تصاویر را جدا جدا بند انگشتی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 4، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2017 ممنون از پاسخ تون این راه رو رفتم تغییر نکرد مشکل از url بومی و آشنا نیست که فعال هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .