nasimparsi ارسال شده در آذر 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2017 دوستان عزیز دو روز هست با یک مشکل روبرو شدم. وقتی می رم توی بخش حامل ها و پست پیشتاز می بینم که اون تنظیمات مربوط به محدوده ی وزن و قیمت ها نیستن!تا به حال دو سه بار این محدوده ها رو ایجاد کردم و قیمت رو زدم اما بعد از سیو کردن زمانی که دوباره به بخش حامل ها بر می گردم می بینم تنظیات از بین رفتن و نیستنمشکل از چی می تونه باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در آذر 11، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2017 امروز این ارور رو داد وقتی روی پایان کلیک کردم TECHNICAL ERROR:Details:Error thrown: [object Object]Text status: parsererror نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در آذر 11، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2017 نتیجه رو پیدا کردم. دوستان اگر کسی با این ارور روبرو شد مشکل از مرورگرش هست. با کروم کار کنید درست می شه! واکنش ها : Fahime1992 و admin 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .