vesta ارسال شده در آذر 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2017 سلام تو سایت ما، در بخش category، بار اول که وارد میشیم همه چی درسته اما همین که روی نمایش به صورت «جدول» یا «لیست» کلیک میشه، عنوان محصول به «undefined» تبدیل میشه؛ به نظرتون علت چیست و چطور میشه حلش کرد؟ قبلش بگم که تو انجمن سرچ کردم و فقط یک تاپیک مشابه این موضوع وجود داشت که چون جواب نداشت اجبارا یک تاپیک جدید زدم.. با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در آذر 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2017 سلام از قالب پیشفرض استفاده می کنید یا قالب تهیه کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vesta ارسال شده در آذر 18، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2017 قالب پیش فرض هست که البته من خودم تغییراتی در اون ایجاد کردم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در آذر 18، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2017 در صورت تمایل میتونید تیکت بزنید و درخواست بسته فنی بدید.https://ipresta.ir/support/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vesta ارسال شده در آذر 19، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2017 در صورت تمایل میتونید تیکت بزنید و درخواست بسته فنی بدید. خب الان این راهنمایی یا کمک بود؟!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در آذر 20، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2017 سلا شما در فایل های پرستاشاپ تغییراتی ایجاد کردید که باعث این مشکل شده و نیاز به بررسی داره، به همین دلیل نمیشه خیلی کمکتون کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .