ijanebi ارسال شده در آذر 22، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2017 درود چطوری میتونم اسکریپت گوگل تگ منیجر رو در هدر و بادی وب سایت قرار بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آذر 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2017 سلام از ماژول مدیریت کدهای کوچک سایت پرستااستور استفاده کنید. موفق باشید واکنش ها : ijanebi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ijanebi ارسال شده در آذر 23، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2017 سلام از ماژول مدیریت کدهای کوچک سایت پرستااستور استفاده کنید. موفق باشید ممنونم بابت معرفی ماژول، متاسفانه تگ منیجر ویریفای نکرد. کد تگ منیجر دوبخشه یکی تو قسمت هد (Head) و دیگری بادی (Body) باید قرار بدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ijanebi ارسال شده در آذر 25، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2017 راهی وجود نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آذر 26، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2017 واردهاست بشید ، جایی که پرستا و نصب کردید و فایل زیر رو پیدا و کدهاتون رو کپی کنید: themes/ YOUR THEME/ header.tpl فایل header رو باز کنیدو موارد مورد نظرتون رو انجام بدید واکنش ها : dvd2org 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvd2org ارسال شده در بهمن 12، 2020 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2020 واردهاست بشید ، جایی که پرستا و نصب کردید و فایل زیر رو پیدا و کدهاتون رو کپی کنید: themes/ YOUR THEME/ header.tpl فایل header رو باز کنیدو موارد مورد نظرتون رو انجام بدید سلام من این کار رو کردم ولی به محض اینکه بعد تگ head کد مربوطو میزارم صفحه سایت بالا نمیاد و سفید نشون میده فکر کنم با کد های سایت تداخل پیدا می کنه اگه این مشکلو بتونید حل کنید خیلی خوب میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در بهمن 21، 2020 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2020 درود میتویند تیکت بزنید توسط تیم پشتیبانی بررسی بشه تیکت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .