bittermoon ارسال شده در دی 3، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2017 سلام چند مدته میخوام رنگ بکگراند قالب پرستا شاپم رو عوض کنم اما اولین مشکلی که پیش روم هست وجود دو فایل سی اس اس در فولدر تم قالبم هست. یکی با نام global.css و یکی با نام global_rtl.css, اگر فایل global.css رو پاک کنم هیچ تغییری در سایت به وجود نمیاد با اونکه تمام آموزش های موجود تو زبان های مختلف تاکید بر تغییر در فایل global.css دارند. اما اگر فایل global_rtl.css رو پاک کنم کل کد های سی اس اس از بین میرن. نکته جالب اینه که با تغییر بکگراند توسط هیچ کدوم ازین فایلها امکان پذیر نیست. لطفا اول تفاوت بین این رو فایل رو بگید و بعد اینکه اگر وجود global.css در اینجا لزومی ندارد، میشود آن را پاک کرد؟ ضمنا من این سوال رو در فروم اصلی پرستاشاپ دات کام بیان کردم اما کسی اطلاعی از global_rtl.css نداشت. ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2017 فایل های با پسوند _rtl هنگام وجود زبان راستچین در سایت لود میشن. نباید فایل اصلی رو پاک کنید و باید تغییراتتون رو توی فایل _rtl اعمال کنید برای این که بدونید چه خطی رو باید تغییر بدید آموزش فایرباگ رو در انجمن جستجو کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
PointZone ارسال شده در دی 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2017 مشکل مشابه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bittermoon ارسال شده در دی 4، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2017 فایل های با پسوند _rtl هنگام وجود زبان راستچین در سایت لود میشن. نباید فایل اصلی رو پاک کنید و باید تغییراتتون رو توی فایل _rtl اعمال کنید برای این که بدونید چه خطی رو باید تغییر بدید آموزش فایرباگ رو در انجمن جستجو کنید ممنون از راهنماییتون، من از فایرباگ و خود کروم دولوپر هم استفاده کردم با اونکه دقیقا این دو نمیگن بکگراند شما کدش کجاست، اما من تمام کد های رنگ در سی اس اس رو تست کردن اما از تغییر بکگراند خبری نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در دی 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2017 آدرس سایتتون رو بذارید ، از منوی پارامترهای پیشرفته >> کارایی ، کش css رو هم غیرفعال کنید تا بشه بیشتر راهنمایی تون کرد واکنش ها : bittermoon 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bittermoon ارسال شده در دی 4، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2017 آدرس سایتتون رو بذارید ، از منوی پارامترهای پیشرفته >> کارایی ، کش css رو هم غیرفعال کنید تا بشه بیشتر راهنمایی تون کرد پیشاپیش ممنون بابت کمکتون کش رو هم غیر فعال کردم http://......ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeid5000 ارسال شده در دی 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2017 این فایلو باید تغییر بدی از مسیر زیر modules/themeconfigurator/css/theme2.css اینو توی فایل بالا جستجو کن و تغییرش بده .header-container, .columns-container واکنش ها : bittermoon 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bittermoon ارسال شده در دی 4، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2017 این فایلو باید تغییر بدی از مسیر زیر modules/themeconfigurator/css/theme2.css اینو توی فایل بالا جستجو کن و تغییرش بده .header-container, .columns-container ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bittermoon ارسال شده در دی 4، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2017 این فایلو باید تغییر بدی از مسیر زیر modules/themeconfigurator/css/theme2.css اینو توی فایل بالا جستجو کن و تغییرش بده .header-container, .columns-container اتفاق جالبی که میوفته اینه که وقتی رنگ میدم به بکگراند و هدر جفتشون مشکلی ندارن اما وقتی به بکگراند عکس میدم، دیگه هدر به رنگ سفید در میاد و دیگه قابل تغییر نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .