mehdi86 ارسال شده در آبان 10، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2019 با سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید تو قالب الکترون لوگو رو با چه ابعادی آپلود کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 10، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2019 سلام سایز 139 در 62 پیکسل موفق باشید واکنش ها : mehdi86 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi86 ارسال شده در آبان 15، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2019 با سلام در قسمت شاخه ها برای هر شاخه عکس دستبندی اپلود میکنم اما نمیوفته.راهنمایی کنید لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 18، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2019 سلام برای مشکلات مربوط به قالب های تجاری تیکت بزنید تا مشکلتون بررسی بشه : ipresta.ir/support موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saghezshop ارسال شده در آذر 29، 2019 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2019 سلام نسخه ١.٧ این قالب کی منتشر میشه منتظر باشیم یا با همین ١.٦ ادامه بدیم کلا./ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 30، 2019 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2019 نسخه 1.7 قالب الکترون در دست طراحی است به محض اتمام کار اطلاع رسانی می کنیم برای این که خیالتون راحت بشه این پیش نمایش از الکترون 1.7 رو مشاهده بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi86 ارسال شده در بهمن 8، 2019 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2019 با سلام من طبق راهنما قالب، تنظیمات تایمر شگفت انگیز رو انجام میدم ولی تو سایت نمیوفته فقط اسم تایمر شگفت انگیز میفته سایت.لطفا یه راهنمایی کامل بکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi86 ارسال شده در بهمن 8، 2019 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2019 با سلام بنده تنظیمات تایمر پیشنهاد شگفت انگیز رو طبق راهنمای قالب انجام میدم ولی تو سایت نمیوفته و فقط اسم تایمر شگفت انگیز میوفته.لطفا از دوستان یه راهنمایی کامل بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 9، 2019 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2019 یکبار از بخش پارامترهای پیشرفته -> کارایی روی "پاک کردن حافظه موقت" کلیک کنید احتمالا مشکلتون حل میشه بخش تخفیف های ویژه پرستا باگ کوچیکی داره که گاهی بخاطر کش تخفیف رو نمایش نمیده و باید گاهی یکبار کش رو دستی پاک کنید طبق همین روشی که بهتون گفتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi86 ارسال شده در بهمن 11، 2019 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2019 با سلام.در دموی شماره یک قالب الکترون یک عنوانی هست با نام بهترین مدلهاش پوشاک بنده میخوام اونو که مرتبطم نیست با سایتم تغییر بدم لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 12، 2019 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2019 لطفا پشتیبانی محصولات تجاری رو از بخش تیکت پیگیری کنید: https://ipresta.ir/support نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi86 ارسال شده در بهمن 14، 2019 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2019 سلام.من از قسمت ماژول ها و سرویس ها میرم پیکر بندی ماژول محصولات شاخه ها چیزی پیدا نمیکنم تا این ماژولو پیکر بندی کنم بنر اینا بزارم فقط یه جمله هست که نوشته شما باید تنظیمات ماژول رو انجام دهید این تنظیمات رو چطوری انجام بدم لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در بهمن 16، 2019 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2019 درود به راهنمای قالب مراجعه کنید بصورت کامل مسیر دسترسی به تنظیمات ماژول توضیح داده شده: لینک راهنما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi86 ارسال شده در بهمن 22، 2019 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2019 با سلام دوستان.ماژول مدیریت بنر اومد پایین سایت چطور میتونم بیارم جای اصلیش ؟(پایین بلوک های دلخواه) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در بهمن 24، 2019 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2019 درود از منو ماژولها >> جایگاه ها میتونید موقعیت نمایشی ماژول ها رو ویرایش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi86 ارسال شده در بهمن 28، 2019 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2019 با سلام.بنده میخوام یه تعداد محصول که میزارم تو صفحه اول سایت دیده نشن چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
katooniland ارسال شده در اسفند 13، 2019 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2019 در قالب الکترون صفحه درباره ما تمامی توضیحات و نوشته ها در سمت راست تصویر به شکل یه ستون درمیان و سمت چپ تصویر به صورت 60 درصد خالیهآیا دلیلی برای این موضوع وجود داره و سمت چپ برای چه منظوری خالی هست و آیا امکانش هست با تصویر یا محتوای دیگه ای پر بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در اسفند 14، 2019 گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2019 درود نحوه نمایش متن ها در ادیتور قابل تنظیم هست. باید استایل دهی بخش درباره ما رو چک کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
katooniland ارسال شده در اسفند 14، 2019 گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2019 درود نحوه نمایش متن ها در ادیتور قابل تنظیم هست. باید استایل دهی بخش درباره ما رو چک کنید موفق باشید البته استایلش مناسبه اما سوالم این بود برای چی قسمت سمت چپ خالیه و آیا امکان هست با تصویر پر بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در اسفند 16، 2019 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2019 عرض کردم خدمتتون حالت نمایشی متن بخاطر استایل دهی هست که در کدمنبع وارد شده. از طریق استایل میتونید مشخص کنید در کل صفحه نمایش داده بشه و یا در چند ستون موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payam ارسال شده در فروردین 23، 2020 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2020 سلام ما قالب را خریداری کرده ایم چطور از پشتیبانی استفاده کنیم یکسری مشکلات برامون پیش اومده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payam ارسال شده در فروردین 23، 2020 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2020 سلام دوستان وقت بخیر سوالی داشتم در صفحه اصلی اسلایدری بود که میخواستم ان را تعویض کنم حذفش کردم و الان تصویر جدید با پسوند jpg را اپلود میکنم بعد از اتمام اپلود این ارور را میده An error occurred during the image upload process. میشه راهنماییم کنید ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payam ارسال شده در فروردین 24، 2020 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2020 سلام دوستان وقت بخیر سوالی داشتم در صفحه اصلی اسلایدری بود که میخواستم ان را تعویض کنم حذفش کردم و الان تصویر جدید با پسوند jpg را اپلود میکنم بعد از اتمام اپلود این ارور را میده An error occurred during the image upload process. میشه راهنماییم کنید ممنون میشم دوستان این مورد مربوط به سایز تصویر بود که خیلی بزرگ بود اینو گفتم که دوستان دیگه مثل من یک نصف روز معطل و اذیت نشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payam ارسال شده در اردیبهشت 7، 2020 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2020 البته استایلش مناسبه اما سوالم این بود برای چی قسمت سمت چپ خالیه و آیا امکان هست با تصویر پر بشه؟ متن را یکبار در نوت پد الصاق کنید مجدد کپی و در صفحه قرار بدید تا کدهای اضافیش پاک بشه و تمام صفحه میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payam ارسال شده در اردیبهشت 7، 2020 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2020 سلام دوستان وقت بخیر بنده قالب الکترون دارم در بخش مقالات عنوان مقالات تگ h3 هست راه حلش چیه؟ بصورت اصولی طراحان عزیز باید h1 قرار میدادن تنظیماتی داره؟ یا از داخل کد باید اصلاح بشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .