arashshiler ارسال شده در بهمن 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2017 من نمیفهمم این چه مشکلیه ک همه دارند هیچکس هم راجبش درست راهنمایی نمیکنه من همیشه وقتی حامل جدید ثبت میکردم نشون داده نمیشد اما وقتی حامل پیشفرض خودشو ویرایش میکردم مشکل حل میشد این بار اشتباه کردم و تمام حامل هارو پاک کردم حالا هرچی حامل ثبت میکنم با اینکه هم وزن درسته هم موقعیت و محدوده درسته بازم نشون نمیده واقعا کلافم کرده حامل رو بر اساس وزن تست کردم نشد بر اساس قیمت تست کردم هرجوری ک فکر کنید تستش کردم درست نمیشه ک نمیشه بازم توی سایت میگه حامل موجودنیست باید چیکار کرد ؟! شک دارم کسی بتونه پاسخی داشته باشه واسه این مشکل عجیب واکنش ها : arashshiler 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در بهمن 25، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2017 سلام دوست عزیز چون حامل رو درست تعریف نمیکنید نشون داده نمیشه، و تا بررسی نشه نمیتونیم کمکتون کنیم که چه قسمتی رو درست تعریف نکردید. واکنش ها : arashshiler 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در بهمن 25، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2017 من نمیفهمم این چه مشکلیه ک همه دارند هیچکس هم راجبش درست راهنمایی نمیکنه من همیشه وقتی حامل جدید ثبت میکردم نشون داده نمیشد اما وقتی حامل پیشفرض خودشو ویرایش میکردم مشکل حل میشد این بار اشتباه کردم و تمام حامل هارو پاک کردم حالا هرچی حامل ثبت میکنم با اینکه هم وزن درسته هم موقعیت و محدوده درسته بازم نشون نمیده واقعا کلافم کرده حامل رو بر اساس وزن تست کردم نشد بر اساس قیمت تست کردم هرجوری ک فکر کنید تستش کردم درست نمیشه ک نمیشه بازم توی سایت میگه حامل موجودنیست باید چیکار کرد ؟! شک دارم کسی بتونه پاسخی داشته باشه واسه این مشکل عجیب سلام چک کنید که در هنگام تعریف حامل حتما تیک" َAsia" را زده باشید. واکنش ها : arashshiler 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arashshiler ارسال شده در بهمن 25، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2017 تمام مواردش درسته و از این بابت مطمعنم ولی بازم کار نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در بهمن 26، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2017 میتونید تیکت بزنید و درخواست بررسی فنی بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arashshiler ارسال شده در بهمن 26، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2017 مشکل حل شد و من اینجا میگم که اگر کسی گیر کرد مثل من سه روز الاف نشه گاهی همه چیز درسته ولی بازم حامل رو نشون نمیده و این دلیلش استفاده از مدیریت موجودی پیشرفته هستش میگن اصلا از این مورد استفاده نکنید من غیرفعال کردم و مشکل حل شد واکنش ها : Kiana Vafaei 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kalajanebi ارسال شده در آبان 13، 2018 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2018 سلام من 3 تا حامل دارم پست پیشتاز پست سفارشی پیک تهران ولی پیک چون 2 تا تیک شهری و استانی خورده برای مشتری نشون داده نمیشه وقتی تیک asia میزنم نشون داده میشه در صورتی که فقط میخوام برای تهران نشون بده مشکل از کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 14، 2018 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2018 سلام وقتی حاملی نشون داده نمیشه دو حالت داره: انبار فعال دارید یا تعریف حامل هاتون درست نیستبرای مورد اول باید برای انبار حامل تعیین کنید برای مورد دوم هم باید اول منطقه های مورد نظرتون رو ایجاد کنید بعد استان ها رو به اون منطقه انتساب بدید . شما باید اول منطقه تهران رو ایجاد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kalajanebi ارسال شده در آبان 14، 2018 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2018 این حامل قبلا درست بود و نشون میداد ولی جدیدا نشون نمیشه این حامل پیک مخصوص تهران هست میشه قسمت منطقه ها رو راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kalajanebi ارسال شده در آبان 14، 2018 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2018 این حامل قبلا درست بود و نشون میداد ولی جدیدا نشون نمیشه این حامل پیک مخصوص تهران هست میشه قسمت منطقه ها رو راهنمایی کنید البته میخوام این حامل فقط برای تهران کار کنه و اگر تیک Asia رو بزنم برای همه شهر ها میاد که من نمیخوام بیاد................... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kalajanebi ارسال شده در آبان 18، 2018 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2018 البته میخوام این حامل فقط برای تهران کار کنه و اگر تیک Asia رو بزنم برای همه شهر ها میاد که من نمیخوام بیاد................... کسی میتونه راهنمایی کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در آبان 19، 2018 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2018 درود به تاپیک زیر مراجعه کنید: http://ipresta.ir/forum/topic/10548-%D8%AD%D9%85%D9%84-%D9%88-%D9%86%D9%82%D9%84-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DB%8C%DA%A9-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .