tehranwifi ارسال شده در بهمن 27، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2017 سلام دوستان هرچی شاخه هارو افزایش میدم نمای داده نمیشه ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojtaba143 ارسال شده در بهمن 27، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2017 باید در قسمت ماژول ها و بعد ماژول منو. شاخه ها رو به منو اضافه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در بهمن 28، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2017 سلام از منو ماژول ها >> ماژول ها، وارد پیکربندی "منو افقی بالا" بشید و شاخه هایی که اضافه کردید رو به منو سمت چپ اضافه کنید. لطفا قبل از ایجاد تاپیک جدید در انجمن جستجو کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در بهمن 28، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2017 سلام از منو ماژول ها >> ماژول ها، وارد پیکربندی "منو افقی بالا" بشید و شاخه هایی که اضافه کردید رو به منو سمت چپ اضافه کنید. لطفا قبل از ایجاد تاپیک جدید در انجمن جستجو کنید با تشکر از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در بهمن 28، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2017 در اصل مشکل در ایجاد شاخه در رووت است هر کاری میکنم نمیشه 2 تا شاخه تونستم در روت بسازم اما هرکاری میکنم دکمه خانه خاموش نمیشه که در روت بتونم شاخه جدید ایجاد کنم کسی هست راهنمایی منه با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در بهمن 28، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2017 برای ویرایش شاخه خانه به این لینک مراجعه کنید. https://ipresta.ir/blog/6_how-to-edit-prestashop-home-category.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .