shikotak ارسال شده در بهمن 29، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2017 درود من میخام بخش اطلاعات و لینک های مفید که در داخل فوتر هست تغییر بدم. دوتا مشکل وجود داره یکی اینکه بلوکی که من تعریف میکنم نمیاره دوم اینکه فقط باید از قسمت پایین صفحاتی که نمایش داده میشه رو تیک کنید و خودش بر اساس پیش فرض پر میکنه. من نمیخام سربرگش لینک های مفید و اطلاعات بشه. میخام عنوان هاش و زیر بخش هاش تغییر بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در اسفند 7، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2017 بخش هایی مثل "درباره ما" رو چطور میشه به بخش اطلاعات منتقل کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در اسفند 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2017 سلام از منوی ماژولها>>ماژولها و سرویس ها، ماژول "بلوک محتوا" را جستجو کرده و وارد پیکربندی این ماژول بشید و مواردی را که میخواهید در فوتر نمایش داده شود تیک اش رو بزنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .