rasuli ارسال شده در اسفند 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2017 شاخه هم انتخاب میکنم ولی تو صفحه اصلی روش کلیک میکنم اینطوری میشه http://uupload.ir/files/ocxv_capture.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rasuli ارسال شده در اسفند 16، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2017 راهنمایی لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در اسفند 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2017 سلام از منو تنظیمات >> سئو و URL ها، چک کنید که گزینه URL آشنا و URL بومی روی بله باشند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rasuli ارسال شده در اسفند 16، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2017 درست کردم ولی تغییر نکرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rasuli ارسال شده در اسفند 17، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2017 دوستان مشکلم حل نشد پرستا دوباره نصب کردم ولی باز مشکل دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rasuli ارسال شده در اسفند 20، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2017 یعنی پشتیبانی گروه انقدر ضعیف شده یه مشکل ساده حل نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در اسفند 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2017 دوست عزیز برای دریافت پشتیبانی میتونید از سیستم تیکت استفاده کنید. مشکل شما نیاز به بررسی داره. https://ipresta.ir/support/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rasuli ارسال شده در اسفند 25، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2017 من هر روشی بود روی این ارسال محصول استفاده کردم دوستان گفتند ولی درست نشد دوباره هم پرستا اخرین ورژن نصب کردم ولی باز درست نشد نمیدونم از چیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rasuli ارسال شده در اسفند 26، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2017 نمیدونم مشکل از چی بود روی لوکال ولی رو هاست درست شد نسخه1.7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در اسفند 27، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2017 دوست عزیز هنوز نسخه پایدار و بومی شده 1.7 ارائه نشده، برای راه اندازی فروشگاه تون با نسخه 1.7 ممکن به مشکل برخورد کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .