shmata ارسال شده در مهر 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2012 من از ماژول بانک پاسارگاد برای پرداخت اینترنتی استفاده میکنم . پرداخت بدرستی انجام میشود ولی بعد از پرداخت فروشگاه هیچ پیغام و توضیحی به کاربر نمیدهد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2012 قاعدتا باید به صفحه تاریخچه سفارشات منتقل بشه کاربر و بتونه فاکتورش رو ببینه! یک بار ماژول رو حذف و دوباره نصب کنید نتیجه رو اعلام کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در مهر 21، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2012 کدوم ماژول را حذف کنیم تاریخچه سفارشات ؟من از یک بسته انگلیسی پرستا استفاده میکنم امکانش هست با جزئیات بیشتر راهنمایی بفرمایید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsen1249 ارسال شده در مهر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2012 سلام دوست عزيز، منظورشون ماژول بانكه چرا شما از پرستا شاپ پارسي كه تو انجمن هست استفاده نميكنيد؟ من سايتتون رو ديدم، پست هاتون رو هم جستجو كردم و ديدم خيلي مشكل با قالب و ماژولها داشتيد. مطمئن باشيد خيلي از مشكلاتتون برطرف ميشه.موفق باشيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2012 بعد از پرداخت چه اتفاقی رخ میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در مهر 25، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2012 بعد از پرداخت چه اتفاقی رخ میده؟ بعد از پرداخت برمیگرده به صفحه مربوط سبد خرید و هیچ پیغامی مبنی بر خرید موفقیت آمیز نمیده در صورتی که پول از حساب کم میشه . سلام دوست عزيز، منظورشون ماژول بانكه چرا شما از پرستا شاپ پارسي كه تو انجمن هست استفاده نميكنيد؟ من سايتتون رو ديدم، پست هاتون رو هم جستجو كردم و ديدم خيلي مشكل با قالب و ماژولها داشتيد. مطمئن باشيد خيلي از مشكلاتتون برطرف ميشه.موفق باشيد الان سعی کردم پیغام خطای 404 میده میگه لینکش موجود نیست http://www.presta-shop.ir/goto.php?url=http://presta-shop.ir/downloads/prestashop_1.4.6.2_rtl.2.0.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2012 لینک دانلود اصلاح شد.سفارش باید در تاریخچه ثبت شده باشه. اگر ثبت شده باشه سفارش معتبر هست و در غیر این صورت سفارش معتبر ثبت نشده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .