smostafa.mirghaffari ارسال شده در فروردین 4، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2018 با سلام نمیدونم چرا محصولات و تنظیماتی که به درستی در کامپیوتر نشان داده می شوند ، وقتی با موبایل وارد سایت میشم نمایش داده نمیشناصلا تنظیماتی که برای نمایش ماژول ها در دستکتاپ انجام شده در موبایل اعمال نمیشه! یه مشکل دیگه هم هست سایت از حالت نمایشی خارج نمیشه! ممکنه راهنمایی کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 5، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2018 سلام از طریق پشتیبانی آنلاین در ساعات کاری شرکت در ارتباط باشید، چنانچه لازم بود تیکت بزنید تا بررسی بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smostafa.mirghaffari ارسال شده در فروردین 6، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2018 مشکل حل شد باید یک بار حالت نمایشگاهی رو خاموش و روشن کنید و دفعه بعد همین کار رو با حالت نمایشی انجام بدید(حالت نمایشگاهی با نمایشی متفاوت است) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rez0ow ارسال شده در شهریور 19، 2018 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2018 سلام اگر میشه لطفا راهنمایی کنید از کجا باید حالت نمایشگاهی و نمایشی رو خاموش روشن کنم ؟ این مشکل رو من هم با سایت دارم در موبایل سایت اصلا رسپانسیو نیست . تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در شهریور 20، 2018 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2018 سلام از منوی تنظیمات>>محصولات، می توانید حالت نمایشگاه رو فعال و غیرفعال کنید. اگر قالب از ما تهیه کردید و مشکل ریسپانسیو دارید می تونید تیکت بزنید تا براتون بررسی بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .