laserayaneh ارسال شده در فروردین 13، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2018 سلاممیخواهیم راهنمایی کنید تا تغییراتی در فایل های مربوط به وارد کردن آدرس و شماره تلفن و موبایل بدهم که وقتی مشتری، شماره موبایل میخواهد وارد کند، سیستم فروشگاهی شماره موبایل را فقط با فورمت زیر فقط قبول کند.09xxxxxxxx اگر هم کسی وارد نکرد اجباری نباشد، اما اگر خواست وارد کند باید با فورمت بالا وارد نماید.همین امکان هم در قسمت مدیریت باشد که مدیریت سایت هم در صورتیکی که خواست مشخصات مشتری را به دلخواه خود عوض کند باید بر همین اساس شماره موبایل را وارد کند و اگر وارد نکرد اشکالی نگیرد. سپاسگزارم از دوستانی که راهنمایی میکنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در فروردین 15، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2018 سلام دوستان و استادان بزرگوار و همچنین مسئولین این انجمن بنده منتظر راهنمایی هستم. نمیدونم این مورد خیلی ساده است یا خیلی پیچیده که کسی اظهار نظر نمیکنه ! اگر مشابه این سوال من در انجمن هم بود لطفا" راهنمایی نمایید چون من جستجو کردم اما موردی ندیدم. سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در فروردین 23، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2018 با سلام دوست عزیز بصورت پیش فرض چنین امکانی رو ندارید، و نیاز به کدنویسی در هسته پرستاشاپ هست که با آپدیت پرستاشاپ دوباره تغییرات به حالت پیش فرض برمیگرده. اگر میخواید از ورود شماره های غیرواقعی جلوگیری کنید میتونید از ماژول تایید موبایل مشتری استفاده کنید. ولی به این صورت نیست تا مشتری نخواد شماره موبایلش رو وارد نکنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در فروردین 30، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2018 با سلام دوست عزیز بصورت پیش فرض چنین امکانی رو ندارید، و نیاز به کدنویسی در هسته پرستاشاپ هست که با آپدیت پرستاشاپ دوباره تغییرات به حالت پیش فرض برمیگرده. اگر میخواید از ورود شماره های غیرواقعی جلوگیری کنید میتونید از ماژول تایید موبایل مشتری استفاده کنید. ولی به این صورت نیست تا مشتری نخواد شماره موبایلش رو وارد نکنه. سلام دوست محترم خوشحال شدم که کسی پیدا شد که جوابی بنویسد. دوست محترم من این مورد را خودم در مورد سایت زیر انجام دادم، میتوانید امتحان نمایید. http://www.azarparto.com در ضمن برای اینکه در موقع آپدیت به حالت پیشفرض برنگردد باید از پوشه زیر کمک گرفت. override لازم به توضیح است که از راهنمایی های سایت اصلی استفاده کردم. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .