tenderboy ارسال شده در فروردین 31، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2018 سلام . من قسمت مدیریت سایتم یه سری از متن ها انگلیسی هستند .. میتونم الان تبدیل کنم به فارسی کامل؟ یه سایت دیگه داشتم این مشکا رو نداشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در فروردین 31، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2018 سلام از منوی بومی سازی>>ترجمه ها، در قسمت بروز رسانی یک زبان، زبان فارسی را انتخاب کنید و چند بار بر روی بروز رسانی و افزودن یک زبان کلیک کنید تا همه قسمت هاتون فارسی شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در فروردین 31، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2018 سلام از منوی بومی سازی>>ترجمه ها، در قسمت بروز رسانی یک زبان، زبان فارسی را انتخاب کنید و چند بار بر روی بروز رسانی و افزودن یک زبان کلیک کنید تا همه قسمت هاتون فارسی شود. من همش انگلیسیه میشه لاتینش رو بهم بگین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در اردیبهشت 1، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2018 از منو Localization >> Translation از بخش Add/Update a language زبان فارسی رو انتخاب و روی دکمه "Add or update a language" کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .