niyahel ارسال شده در خرداد 8، 2018 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2018 سلام . وقت بخیر من دو تا سوال داشتم .... اول اینکه چطور سایر شبکه های مجازی رو مثل آپارات . یوتیوپ و .... رو به بقیه شبکه های مجازی اضافه کنیم .باید راهی باشه حتمن . این همه علما اینجا هستند باید شدنی باشه .... دوم تو قسمت فوتر همونجایی که لینک های مفید یا راهنمای مشتریان .. هستش . بخش ها یا لینک های دیگه ای رو به فوتر اضافه کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 9، 2018 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2018 سلام این کارها با ماژول امکان پذیره و قرار نیست خود پرستاشاپ تمام نیازها رو برطرف کنه. بقای این سیستمهای اوپن سورس و رایگان، به فروش امکانات جانبی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در خرداد 9، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2018 پس این سیاست که شما تو قالب هاتون امکانات آیکن شبکه مجازی رو نمی گذارید تا به بقای خودتون کمک کنید ... قالب که یه ماه نیست طراحی شده قالب قدیمی هم نیست آیکن تلگرام یا.... نداشته باشه ... چه سیاست کثیفیه اگه اینجور میگید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 10، 2018 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2018 ظاهرا شما حرف همکارم رو اشتباه برداشت کردید. ایشون در مورد سیاست خود پرستاشاپ و سیستم های اوپن سورس گفتند نه قالب های آی پرستا ما در اکثر قالب های جدیدمون آیکون تلگرام رو اضافه کردیم به لیست شبکه های اجتماعی. اگر قالبی از ما تهیه کردید که این آیکن رو نداره تیکت بزنید تا در آپدیت بعدیش آیکون اضافه بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در خرداد 10، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2018 ظاهرا شما حرف همکارم رو اشتباه برداشت کردید. ایشون در مورد سیاست خود پرستاشاپ و سیستم های اوپن سورس گفتند نه قالب های آی پرستا ما در اکثر قالب های جدیدمون آیکون تلگرام رو اضافه کردیم به لیست شبکه های اجتماعی. اگر قالبی از ما تهیه کردید که این آیکن رو نداره تیکت بزنید تا در آپدیت بعدیش آیکون اضافه بشه ممنون ...بله . قالب تمشک بوده . من معمولن فروشگاه زیادی رو با پرستا طراحی میکنم . قالب زیادی میگرم اما همشون رو باید یه جوری با کد اچ تی ام ال رفعو روجوع کنم که خوشایند نیست چشم تیکت میزنم . ممنون . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .