mrd6140 ارسال شده در تیر 20، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2018 سلام من داخل انجمن خیلی سرچ کردم ولی نتونستم این مورد پیدا کنم . من می خوام شاخه ها از بخش فوتر حذف کنم ممنون می شم راهنمایی کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در تیر 21، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2018 سلام از منوی ماژولها>>ماژولها و سرویس ها، بلوک محتوا را غیر فعال کنید تا ستون ها لینکهای مفید و اطلاعات نمایش داده نشود. یا اینکه وارد پیکربندی این ماژول شوید و مشخص کنید چه لینکهایی نمایش داده شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrd6140 ارسال شده در تیر 21، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2018 سلام بابت پاسخ دوستان ممنونم من از طریق منوی ماژولها و سرویس ها قسمت موقعیت بخش فوتر گزینه رها سازی زدم اوکی شد فقط موردی که هست باید بلوک مارا دنبال کنید باشه اگر نباشه فوتر به هم می ریزه . در این مورد اگر دوستان پیشنهادی دارن ذکر کنند که این مورد هم اوکی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .