karbare-jadid ارسال شده در تیر 27، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2018 با سلام چه طور میتونم در فاکتور (در پرستاشاپ 1.7) pdf جای کلمه ریال یا تومان رو با قیمت درج شده جابجا کنم ، در فاکتور نهایی چپه میزنه این مورد رو . بعد از اضافه کردن فونت ایران سنس هم یه مربع بعد از ریال یا تومان میزنه نمیدونم واسه چی هست ، آیا کسی فونت اصلاح شده برای کتابخونه tcpdf داره بزاره کاربرا استفاده کنند. کسی به این مشکلات برخورد کرده منو راهنمایی کنه ؟ با تشکرhttp://uupload.ir/files/j9eh_rial.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 28، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2018 سلام فرمت واحد پول طبق صحبت هایی که داشتیم به زودی به نسخه 1.7 اضافه میشه مربع ها به دلیل فونت ناسازگار با tcpdf هست. در انجمن جستجو کنید، فکر میکنم قبلا چند فونت سازگار با tcpdf ساخته بودم. در کل این سیستم pdf دارای محدودیت های زیادی هست موفق باشید واکنش ها : karbare-jadid 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karbare-jadid ارسال شده در تیر 28، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2018 سلام فرمت واحد پول طبق صحبت هایی که داشتیم به زودی به نسخه 1.7 اضافه میشه مربع ها به دلیل فونت ناسازگار با tcpdf هست. در انجمن جستجو کنید، فکر میکنم قبلا چند فونت سازگار با tcpdf ساخته بودم. در کل این سیستم pdf دارای محدودیت های زیادی هست موفق باشید با سلام مجدد، اگر امکانش هست لطفا فونت هایی که قبلا ایجاد کردید برای این کتابخانه رو هم قرار بدید ممنون میشم ، چون جستجو کردم پستی در خصوص این فونت ها و دانلودش پیدا نکردم . با تشکر از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .