mohoba ارسال شده در تیر 29، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2018 سلام. من موقع ایجاد یه شاخه جدید یا یه محصول یا هر صفحه دیگه ای به صورت دستی خودم url آشنا وارد میکنم به زبان انگلیسی ولی وقتی میخوام ویرایش کنم اون شاخه رو، میبینم فیلدش خالیه و باید دوباره پر کنم. همین مشکل رو با قیمت های حمل و نقل موقع تعریف حامل هم دارم. وقتی میخوام حامل رو ویرایش کنم یه سری فیلدا خالی میشه باید از اول تعریف کنم هر بار مشکل از چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 29، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2018 ممکنه مشکل فنی در سرور یا دیتابیستون وجود داشته باشه ممکنه سرورتون از URL Rewrite پشتیبانی نکنه یکبار از مسیر تنظیمات - سئو و URLها گزینه "غیر فعال کردن Multi Views آپاچی" رو روی بله بگذارید و ذخیره کنید سپس دوباره تست کنید ببینید مشکلتون رفع میشه یا خیر؟ واکنش ها : mohoba 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohoba ارسال شده در تیر 29، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2018 ممکنه مشکل فنی در سرور یا دیتابیستون وجود داشته باشه ممکنه سرورتون از URL Rewrite پشتیبانی نکنه یکبار از مسیر تنظیمات - سئو و URLها گزینه "غیر فعال کردن Multi Views آپاچی" رو روی بله بگذارید و ذخیره کنید سپس دوباره تست کنید ببینید مشکلتون رفع میشه یا خیر؟ مورد قرمز رو چطور به مسئول سرور اطلاع بدم؟ اخه mod_rewrite رو گفته فعاله. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 5، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2018 همون mod_rewrite درسته. اگر همچنان با راهکارهایی که گفتم مشکلتون پابرجاست نیاز به بررسی فنی و عمیق تر دارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .