mohoba ارسال شده در تیر 29، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2018 سلام یه بزرگوار لطف کنه بنده رو راهنمایی کنه من در تنظیمات مربوط به لینک ها در قسمن شمای لینک ها میخوام شمای لینک محصول رو تغییر بدم . مثلا category توش نباشه. ولی به نظر میرسه وجودش الزامیه. من نخوام باشه باید چکار کنم. یا مثلا id_product_attribute رو نمیخوام باشه. یه مورد دیگه اینکه وقتی تغییر میدیم ارور 404 میگیریم باید چکار کنیم؟ پیشاپیش ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 29، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2018 تغییر لینک ها باید خیلی با دقت و اصولی انجام بشه. به طور مثال اگر آی دی محصولات رو حذف کنید ممکنه لینک هاتون Duplicate بشن دلیل 404 گرفتن هم احتمالا یا تغییرات غیر اصولیتون هست یا فایل htaccess تون باز سازی نمیشه. وارد هاستتون بشید و از پوشه public_html فایل .htaccess رو حذف کنید. بعد از مدیریت پرستاشاپتون از بخش "تنظیمات - سئو و URLها" یکبار روی کلید ذخیره کلیک کنید تا این فایل بازسازی بشه اگر همچنان مشکلی داشته باشید نیاز به بررسی دقیق تر داره واکنش ها : mohoba 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohoba ارسال شده در تیر 29، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2018 تغییر لینک ها باید خیلی با دقت و اصولی انجام بشه. به طور مثال اگر آی دی محصولات رو حذف کنید ممکنه لینک هاتون Duplicate بشن دلیل 404 گرفتن هم احتمالا یا تغییرات غیر اصولیتون هست یا فایل htaccess تون باز سازی نمیشه. وارد هاستتون بشید و از پوشه public_html فایل .htaccess رو حذف کنید. بعد از مدیریت پرستاشاپتون از بخش "تنظیمات - سئو و URLها" یکبار روی کلید ذخیره کلیک کنید تا این فایل بازسازی بشه اگر همچنان مشکلی داشته باشید نیاز به بررسی دقیق تر داره ممنون من این مقدار رو: {category:/}{id}{-:id_product_attribute}-{rewrite}{-:ean13}.html به این تغییر بدم: {id}-{rewrite}-{-:id_product_attribute}.html در این تغییر اشتباهی مشاهده میکنید؟ من بلد نیستم شاید واقعا من اشتباه تغییر دادم htaccess هم حذف کردم مجدد ساخته شد ولی ایراد رفع نشد دسترسیش هم 0666 هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohoba ارسال شده در تیر 29، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2018 سلام مجدد مشکل رو فهمیدم. تو فروم خود پرستاشاپ یکی راه حل داده بود که کار کرد قضیه از این قراره که وقتی شما برای یه محتوا مثلا {id}-{rewrite} میذارید دیگه نباید همین پارامتر رو برا یکی دیگه استفاده کنید. مثلا اگر تو لینک محصول {id}-{rewrite} ایتم هست تو لینک شاخه باید {id}--{rewrite} بذارید (دو تا - داره) گفتم شاید بعده ها به درد یکی بخوره نصف روزش مثل من نره واکنش ها : hamidmomeni و admin 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .