mohoba ارسال شده در تیر 29، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2018 سلام فروشگاهی که من دارم محصولات متنوعی داره یه سری محصولات رو باید سفارش بدن و بعد آماده سازی براشون ارسال میشه. در این حالت موجودی معنی نداره یه سری محصولات از قبل آماده هستن و موجودی براشون معنا پیدا میکنه تو تنظیمات وجود یا عدم موجودی رو پیدا کردم ولی به کارم نمیاد من میخوام برای یه سری محصولات موجودی و حساب کتابش بی اثر بشه رو یه سری موجودی رو حساب کنه و در صورت اتمام جلو ثبت سفارش گرفته بشه لطفا راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در تیر 29، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2018 سلام میتونید از منو تنظیمات >> محصولات سفارش بیش از موجودی رو فعال کنید تا بعد از اینکه موجودی محصول به ضفر رسید باز هم مشتری بتونه سفارشش رو ثبت کنه. همچنین از صفحه ویرایش هر محصول از تب مقادیر میتونید تعیین کنید که این محصول بعد از اتمام موجودی اجازه به ثبت سفارش داشته باشه یا نه. واکنش ها : mohoba 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohoba ارسال شده در تیر 29، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2018 سلام میتونید از منو تنظیمات >> محصولات سفارش بیش از موجودی رو فعال کنید تا بعد از اینکه موجودی محصول به ضفر رسید باز هم مشتری بتونه سفارشش رو ثبت کنه. همچنین از صفحه ویرایش هر محصول از تب مقادیر میتونید تعیین کنید که این محصول بعد از اتمام موجودی اجازه به ثبت سفارش داشته باشه یا نه. نه برا یه سری میخوام موجودیو لحاظ کنه پس نمیشه برا یه محصول خاص کلا لغو کرد موجودی رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در تیر 30، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2018 راهکار بدون هزینه ای که میشه بهتون پیشنهاد کرد استفاده از قابلیت چند فروشگاهیه که محصولاتی که دارای موجودی هستند و اونایی که نیستند رو از هم جدا کنید . واکنش ها : mohoba 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .