shikotak ارسال شده در مرداد 3، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2018 سلام. میخام ببینم کسی از دوستان این مشکل داشته و تونسته حلش کنه یا نه من در حال حاضر دارم روی لوکال تست می کنم اما هر بار موقع آپکرید از 1.6 به 1.7 کل فایل ها آپگرید میشه اما موقع آپگرید دیتابیس این پیام میده [Ajax / Server Error for action upgradeDb] textStatus: "error " errorThrown:"Internal Server Error " jqXHR: " " الان پرستاشاپ من 1.6.1.18 هست و موقع آپگرید به چندتا نسخه مختلف 1.7 از جمله 1.7.3.1 و 1.7.3.0 همین مشکل داشتم از زمپ به عنوان سرور استفاده میکنم و روی قالب پیش فرض پرستاشاپ هم امتحان میکن. آخرین نسخه ماِژول ارتقا با یک کلیک رو هم از بلاگ خود پرستاشاپ گرفتم اگر کسی از دوستان تجربه ای در این زمینه داره لطفا به اشتراک بزاره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karbare-jadid ارسال شده در مرداد 3، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2018 با سلام دوست عزیز ماژول بروز رسانی با یک کلیک برای بروز رسانی به 1.7 فعلا کارائی نداره تا قبل از این از ورژن های قبل و پایین تر به 1.6 امکان داشت ، اما هنوز از 1.6 به 1.7 کارائی نداره . لیست ورژن هایی که میتونه بروز رسانی کنه اینطوری هست Upgrade to: 1.4 to minor versions of 1.4, 1.4 to 1.5, 1.4 to 1.6, 1.5 to minor versions of 1.5, 1.5 to 1.6, 1.6 to minor versions of 1.6, and 1.7 to minor versions of 1.7. با تشکر واکنش ها : shikotak 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .