rez0ow ارسال شده در مرداد 12، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2018 با سلام و خسته نباشید. دوستان من تازه prestashop نصب کردم ولی مشکلی که باهاش برخوردم وقتی محصول جدیدی ثبت میکنم در سایت محصول رو به صورت علامت سوال نمایش میده وقتی هم روی محصول کلیک میکنم میگه این صفحه در دسترس نیست . ممنون میشم راهنمایی کنید . تصاویر هم جهت درک بهتر قرار میدم.http://up2www.com/uploads/83b0error.jpgبعد از کلیک بر روی محصول:http://up2www.com/uploads/83b0error1.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rez0ow ارسال شده در مرداد 12، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2018 کسی نیست جواب بده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 13، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2018 شما روی "مشاهده سریع" کلیک کردید. محصول رو در یک تب جدید در مرورگر باز کنید ببینید باز هم خطا دارید؟ باید دیباگ رو روشن کنید ببینید چه خطایی دریافت می کنید ممکنه سرور شما (که احتمالا در حال حاضر از xampp یا wamp استفاده می کنید) از URL آشنا پشتیبانی نکنند و نیاز به تنظیم داشته باشند. از بخش تنظیمات - سئو و URL ها در مدیریتتون گزینه URL آشنا رو غیر فعال کنید ببینید مشکل حل میشه یا خیر؟ واکنش ها : rez0ow و mrd6140 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rez0ow ارسال شده در مرداد 13، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2018 شما روی "مشاهده سریع" کلیک کردید. محصول رو در یک تب جدید در مرورگر باز کنید ببینید باز هم خطا دارید؟ باید دیباگ رو روشن کنید ببینید چه خطایی دریافت می کنید ممکنه سرور شما (که احتمالا در حال حاضر از xampp یا wamp استفاده می کنید) از URL آشنا پشتیبانی نکنند و نیاز به تنظیم داشته باشند. از بخش تنظیمات - سئو و URL ها در مدیریتتون گزینه URL آشنا رو غیر فعال کنید ببینید مشکل حل میشه یا خیر؟ سلام . بله با خاموش کردن گزینه url آشنا مشکلم برطرف شد . خیلی لطف کردید ممنونم از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 14، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2018 خواهش می کنم. برای رفع مشکلتون به دنبال آموزش فعال کردن mod_rewrite بگردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .