dark ارسال شده در مرداد 14، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2018 با سلام ایمیل مربوط به سفارش ها برای مشتری و همینطور ایمیل تنظیم شده در ماژول ارسال ایمیل به مدیریت ارسال نمیشه این در حالی هستش که تنظیمات قسمت ایمیل رو چک کردم درسته ارسال ایمیل تست هم میزنم و تایید ارسال میده اما چیزی ارسال نمیشه رو هر 2 حالت smtp و php هم تست کردم این مشکل رو ورژن نرم افزار هم 1.6.1.18 هستش ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 15، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2018 سلام ارسال ایمیل عموما ارتباطی به خود پرستاشاپ نداره. مجددا تنظیمات صحیح smtp رو از هاست بپرسید و مقادیر رو ست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dark ارسال شده در مرداد 21، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2018 از انجایی که کسی پاسخ درستی نداد و مشکل هستش که زیاد پست براش گذاشتن توضیحی کوچیکی بدم چون مشکل خودم رو پیدا کردم 2تا مشکل عمده هستش برای این داستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dark ارسال شده در مرداد 21، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2018 1- تنظیم نبودن اطلاعات سرور ایمیل و مخصوصا پورت در قسمت تنظیم پارامترها =» ایمیل برای تنظیم این قسمت اگر اطلاعات SMTP رو دارید تنظیم رو بزارید رو این حالت بعد اطلاعات را کامل کنید توجه بشه پورت smtp هر شرکت سرویس دهنده فرق داره پس حتما از سرویس دهنده خودتون سوال کنید اگر نمیدونید به عنوان مثال من از پرت 587 استفاده کردم و جواب داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dark ارسال شده در مرداد 21، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2018 مشکل بعدی سر این داستان بود که خودم هم درگیرش بودم اینکه شما تنظیمات تون درسته و ارسال ایمیل تست هم موفقیت امیز میزنه اما ایمیلی ارسال نمیکنه این نمیدونم باگ پرستا هستش یا چیزه دیگه !!! اما راه حل این موضوع اینکه شما باید ایمیلی که برای ارسال میزنید دقیقن با ایمیل فروشگاه تو قسمت تنظیمات =» تماس های فروشگاه =» اطلاعات تماس فروشگاه حتما باید یکی باشه امیدوارم که کمکی باشه برای دوستانی که این مشکل رو دارند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .