rez0ow ارسال شده در مرداد 19، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2018 سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان . مشکل من با قسمت ثبت نام و فیلد های اضافی هست دوستان . خیلی سرچ کردم هم در سایت های ایرانی و هم خارجی . تمامی منابع موجود گفته شده با تغییر و کامند کردن کد های تاریخ در فایل های identity.tpl , authentication.tpl , Order-opc-new-account.tpl میتونیم کلا فیلد تاریخ رو حذف کنیم از بخش ثبت نام سایت ولی هر کاری میکنم با این فیلد ها هیچ تغییری ایجاد نمیشه در سایت . کش مرورگر رو هم پاک کردم باز هم جوابی نگرفتم . ممنون میشم اگر راهنمایی کنید . واکنش ها : rez0ow 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 20، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2018 از بخش پارامترهای پیشرفته - کارایی یکبار روی "پاک کردن حافظه موقت" کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .