rez0ow ارسال شده در مهر 6، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2018 سلام دوستان خسته نباشید همگی . مشکلی که دارم در سایت هنگامی که محصول رو به سبد خرید اضافه میکنم وارد خرید 5 مرحله ای میشم در قسمت اول که خلاصه فاکتور هست در پایینش 2تا فیلد نشون داده میشه که آدرس مشتری هست که باید ارسال بشه . در صورتی که در قسمت آدرس مجدد همون فیلد ها رو نشون میده . میخواستم این فیلد هارو در قسمت اول پاک کنم ولی نمیدونم کد هاش کجا هست . از طریق css هم اومدم مخفیش کنم ولی تمام فیلد های آدرس از یک class استفاده میکنه . ممنون میشم راهنمایی کنید . تصویر جهت درک بهتر : http://up.ashiyane.org/images/suu6okfhmjy14tnwfyvn.png واکنش ها : rez0ow 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rez0ow ارسال شده در مهر 7، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2018 کسی نیست جواب ما رو بده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .