arioman ارسال شده در مهر 20، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2018 با سلام و خسته نباشیدمن تا قبل از این از ووکامرس استفاده میکردم اما اینبار که کارفرما ازم فروشگاهی خواسته که محصولات فیزیکی باید ارسال بشه و هزینه پستی محاسبه بشه ماژول مناسب و دقیقی برای اینکار پیدا نکردآیا پرستاشاپ دارای ماژول محاسبه نرخ پستی بر اساس وزن و مسافت کالای ارسالی هست که بخوام خریداری کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در مهر 21، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2018 درود بصورت پیش فرض در پرستاشاپ میتونید محدوده های مختلفی رو تعریف کنید. محدودیت هایی براساس وزن یا قیمت. بطوری که مشخص میکنید در هر محدوده قیمتی یا وزنی حامل چه هزینه داشته باشه. ولی اینکه بصورت آنلاین محاسبه کنه خیر، چنین امکانی رو نداره و نیاز به طراحی ماژول دارید موفق باشید واکنش ها : arioman 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arioman ارسال شده در مهر 21، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2018 درود بصورت پیش فرض در پرستاشاپ میتونید محدوده های مختلفی رو تعریف کنید. محدودیت هایی براساس وزن یا قیمت. بطوری که مشخص میکنید در هر محدوده قیمتی یا وزنی حامل چه هزینه داشته باشه. ولی اینکه بصورت آنلاین محاسبه کنه خیر، چنین امکانی رو نداره و نیاز به طراحی ماژول دارید موفق باشید سلام ممنون از پاسخگویی شما من درست منظور شما رو متوجه نشدم ، من میخوام مثلا یک کالای 100 گرمی رو اگه کسی از اصفهان سفارش داد بشه 10000 تومن و اگر از تهران بشه 13000 و همینجور شهرهای دیگه و این هزینه هنگام پرداخت به سبدش اضافه بشه ؛ ایا منظور شما همینه ؟ اینکه بصورت انلاین محاسبه بشه منظورتون چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 21، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2018 یعنی امکان محاسبه خودکار هزینه پست بر اساس آدرس کاربر وجود نداره برای محاسبه قیمت دقیق پستی باید از شرکت های واسط پستی استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .