ghasemtalaee ارسال شده در مهر 24، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2018 با سلام خدمت دوستان گرامی.سوالی داشتم. من قصد دارم چند فراهم کننده برای سایتم استخدام کنم و به هر کدوم یک پنل بدم که خودشون محصولاتشون رو قرار بدن. من از طریق پنل دسترسی ها محدودیت های رو برای کارمندانم در نظر گرفتم که فقط بتونن محصولات و سبدهای خرید و مشتریان رو ببینن.بتونن مصول اضافه و ویرایش کنن. اما یک مشکل هست.این که نمیدونم چطوری باید دسترسی رو به این محدود کنم که هر کارمند محصولات و مشتریان خودش رو ببینه. الان کارمند میتونه تمام محصولات و مشتریان فروشگاه رو مشاهده کنه.میخام این به محصولات خودش و مشتریان خودش محدود بشه. من از پرستاشاپ 1.6.1.20 استفاده می کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در مهر 24، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2018 شما باید از ماژول چند فروشندگی استفاده کنید و گرنه غیر ممکنه واکنش ها : ghasemtalaee 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 25، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2018 می تونید از ماژول زیر استفاده کنید : https://addons.ipresta.ir/prestashop-modules/8-ja-marketplace-prestashop.html واکنش ها : ghasemtalaee 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghasemtalaee ارسال شده در مهر 25، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2018 می تونید از ماژول زیر استفاده کنید : https://addons.ipresta.ir/prestashop-modules/8-ja-marketplace-prestashop.html دوستان قیمت ماژول بسیار گران هست.راه دیگری سراغ ندارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghasemtalaee ارسال شده در مهر 25، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2018 دوستان گرامی اگر راهنمایی فرمایید ممنون میشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در مهر 26، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2018 دوستان قیمت ماژول بسیار گران هست.راه دیگری سراغ ندارید؟ سلام این مورد تنها با تهیه ماژول چندفروشندگی امکانپذیر است غیر از این مورد راهکار دیگه ای ندارد. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghasemtalaee ارسال شده در مهر 26، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2018 بله.متوجه شدم.با تشکر از همه ی دوستانی که راهنمایی فرمودند. آرزوی موفقیت دارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .