koroshcomputer ارسال شده در مهر 24، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2018 من پرستا 1.7 رو نصب کردم ولی میخوام هر مشخصه محصول یک تاثیر جداگانه بر قیمت داشته باشه بطور مثال اگر سایز اسمال انتخاب شد 1500 تومان کم بشه و اگه مدیوم رو انتخاب کرد قیمت تغییری نکنه و اگر لارج انتخاب کرد 1500 تومان گرون تر بشه و اگر رنگ مشکی برداشت تاثیر نداشته باشه و اگر رنگ سفید رو انتخاب کرد 1000 تومان گرون تر بشه و ... چطوری میشه درست کرد. توی ورژن 1.6 وجود داره اینجا رو نمیدونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 25، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2018 سلام توی صفحه ویرایش محصول >> تب تنظیمات اولیه ، سمت چپ نوشته شده ترکیب ها، شما محصول با ترکیبات رو انتخاب کنید و بقیه مراحل هم که مشابه نسخه 1.6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در مهر 25، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2018 میخوام هر کدام تاثیر بر قیمت خودش رو داشته باشه نه اینکه فله ای بیاد و در کل یک قیمت ثابت تغییر کنه بیشن 45 رنگ با تاثیر بر قیمت در یک قسمت هست و 23 رنگ تاثیر بر قیمت جداگانه داره و همچنین چند آپشن که هرکدام چند بخش و تاثیر جدا بر قیمت دارند. یک چک نمائید و منتظر خبر شما هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در مهر 26، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2018 ایجاد چنین محصولی به این ترتیب با این همه ترکیب به نظر من کار درستی نیست. معمولا بهتره که شما برای هر رنگ یک محصول جدا ایجاد کنید. دلیلش هم اینه که مشتری در صفحه شاخه ها اکثر میگرده و محصول مورد نظرش رو پیدا میکنه. خیلی بعیده که شما بتونید در صفحه شاخه نشون بدید که یه محصولتون انقدر رنگ داره. حالا قبل از اینکه بتونیم «دقیق» بگیم این موضوع در مورد سایت شما هم صادقه یا نه، میتونید بگید محصولاتتون چی هست؟ یا به طور خاص این محصول چی هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در مهر 26، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2018 برای مشتری هست میز و صندلی و مبلمان اداری هستش چیکار میشه کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در مهر 28، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2018 کسی نیست جواب منو بده خیلی سخته ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .