ri3gallery ارسال شده در مهر 30، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2018 سلام و عرض ادب دوستان بنده موثع نصب پرستاشاپ با خطا روبرو شدم، اگر کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه To get the latest internationalization data upgrade the ICU system package and the intl PHP extension. Set short_open_tag to off in php.ini* نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ri3gallery ارسال شده در مهر 30، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2018 خطای دوم رو با اضافه کردن کد short_open_tag = Off برطرف کردم برای خطای اول چیزی پیدا نمیکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در مهر 31، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2018 ورژن php رو عوض کنید و اگر دسترسی ندارید به مدیر هاستینگ خود بگید تا این کار رو برای شما انجام بدهند واکنش ها : ri3gallery 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hossein1379ghadimi ارسال شده در بهمن 22، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2018 علت این خطا چیه Your default timezone is not supported by PHP. Check for typos in your php.ini file and have a look at the list of deprecated timezones at http://php.net/manual/en/timezones.others.php. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javangostar.ir ارسال شده در بهمن 22، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2018 باسلام مورد اول مربوط به یکی از اکستنشن های php می باشد . که برای حل آن باید به مدیر هاستینگ یا سرورتون اطلاع بدید تا مورد را ارتقاء بدن و مشکل رفع میشود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asljensshop ارسال شده در بهمن 24، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2018 سلام وقت بخیر... من از سایت وردپرس دارم استفاده می کنم و یکی از دوستان پرستا شاپ رو بهم پیشنهاد داد ولی یکم تردید دارم که بتونم همون قالب رو پیاده سازی کنم آدرس سایتم https://asljens.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javangostar.ir ارسال شده در بهمن 25، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2018 سلام وقت بخیر... من از سایت وردپرس دارم استفاده می کنم و یکی از دوستان پرستا شاپ رو بهم پیشنهاد داد ولی یکم تردید دارم که بتونم همون قالب رو پیاده سازی کنم آدرس سایتم https://asljens.com باسلام اگر میخواهید سیستم مدیریتی سایتتون رو از وردپرس به پرستاشاپ تغییر بدین باید قالب سایتتون سازگار های لازم با پرستاشاپ روی آن پیاده سازی شود وگر از همان قالب وردپرس روی پرستاشاپ نمیشه استفاده کرد. بهتره با کد نویس در ارتباط باشید تا این مورد را برای شما پیاده سازی نماید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hossein1379ghadimi ارسال شده در اسفند 1، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2018 http://uupload.ir/files/70d9_screenshot_(67).png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 3، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2018 برای هر سه مورد با پشتیبانی هاستتون در ارتباط باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fbm ارسال شده در اسفند 7، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2018 سلام در زمان نصب پرستاشاپ با این خطا مواجه شدم، لطفا راهنمایی کنید باید چه کار کنم افزونه Fileinfo فعال نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 11، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2018 اگر روی هاست آنلاین در حال نصب هستید از مدیر هاستتون بخواهید fileinfo extension رو توی php.ini فعال کنند اگر روی لوکال کار می کنید وارد ویرایش فایل php.ini در بخش apache بشید و خط زیر رو پیدا کنید: extension=fileinfo.so از اول این خط نماد سمیکالن " ; " رو حذف کنید، فایل رو ذخیره کنید، یکبار آپاچی رو ریست کنید و مجدد مراحل نصب رو طی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza1380 ارسال شده در اسفند 15، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2018 سلام موقع نصب پرستاشاپ این ارور ها میاد مشکل کجاست؟ Add "phar" to suhosin.executor.include.whitelist in php.ini*. To get the latest internationalization data upgrade the ICU system package and the intl PHP extension. Set short_open_tag to off in php.ini*. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 16، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2018 تمامی موارد مربوط به تنظیمات php.ini شما هستند. بهتره این موارد رو برای مدیر هاستتون ارسال کنید تا رفع کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
63leila60 ارسال شده در اسفند 4، 2019 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2019 در هنگام نصب پرستاشاپ 1.7 با این 2 خطا مواجه شدم افزونه Fileinfo فعال نیست افزونه Intl بارگذاری نمیشود طبق گفته مدیر پرستاشاپ برای رفع خطای افزونه Fileinfo فعال نیست کد زیر را در فایل php.ini اضافه کردم extension=fileinfo.so همچنین برای رفع خطای افزونه Intl بارگذاری نمیشود سیمیکالن را از ابتدای extension=php_intl.dll برداشتم اما هنوز همان 2 خطا را نمایش می دهد، لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 5، 2019 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2019 اگر سرور مجازی یا اختصاصی دارید باید یکبار وب سرور رو ریستارت کنید اگر سرور اشتراکی (هاست اشتراکی) دارید باید از پشتیبان هاستتون درخواست کنید این تغییرات رو براتون اعمال کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
R.Mokhtari ارسال شده در بهمن 26، 2021 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2021 سلام وقت بخیر در موقع نصب پرستاشاپ این خطاها برای من اومد، چطور میتونم رفعشون کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.. cURL extension is not enabled To get the latest internationalization data upgrade the ICU system package and the intl PHP extension. Setting "realpath_cache_size" to e.g. "5242880" or "5M" in php.ini* may improve performance on Windows significantly in some cases. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 29، 2021 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۵ در 17:47، R.Mokhtari گفته است : سلام وقت بخیر در موقع نصب پرستاشاپ این خطاها برای من اومد، چطور میتونم رفعشون کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.. cURL extension is not enabled To get the latest internationalization data upgrade the ICU system package and the intl PHP extension. Setting "realpath_cache_size" to e.g. "5242880" or "5M" in php.ini* may improve performance on Windows significantly in some cases. خطاها رو برای مسئول هاست ارسال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .