mrghaedi ارسال شده در آبان 10، 2018 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2018 سلام وقت بخیر من برای نصب پرستا چندتا ارور میداد که با تغییر نسخه php اونها رفع شد و الان دوتا ارور میده میخواستم بدونم چه طور باید اینها رو رفع کنم To get the latest internationalization data upgrade the ICU system package and the intl PHP extension. Install and/or enable a PHP accelerator (highly recommended). نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrghaedi ارسال شده در آبان 10، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2018 با تست نسخه های مختلف php همچنان مشکل برقرار هست الان روی نسخه 7.2 تنظیم کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 11، 2018 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2018 این دو خطا یعنی: * آخرین نسخه افزونه intl extension رو باید نصب کنید روی سرورتون * PHP Accelerator رو فعال کنید (بعد از نصب آخرین نسخه intl). کافیه در فایل php.ini خودتون بخش زیر رو پیدا کنید و علامت سمیکالن ; رو از ابتدای خط حذف کنید و آپاچی رو ریستارت کنید: ;extension=php_intl.dll نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .