shouferpour ارسال شده در آذر 7، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2018 با سلام من تمامی محصولات دمو فروشگاه رو پاک کردم الان وقتی محصول جدید وارد میکنم نام محصول به انگلیسی باشه مشکل نداره اما وقتی به زبان فارسی وارد میکنم ذخیره نمیشه و ارور هم نمیده صفحه ریفرش میشه همین ثبت نمیشه اما وقتی از قسمت پارامتر های پیشرفته - کارایی - ماژول های غیر پرستایی غیر فعال میشه مشکل حل میشه این مشکل از چیه باید چیکار کرد آیا فعال کردن ماژولهای غیر پرستایی غیر فعال شود مشکل ایجاد نمیکنه ؟ لطفا راهنمایی کنید . یا بعد از ثبت دوباره غیر فعال کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آذر 8، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2018 سلام وقت بخیروقتی ماژول های غیرپرستاشاپی رو غیرفعال کنید، اگر ماژولی روی سایت نصب کنید به جز موارد پیش فرض، کار نمیکنه در صورت تمایل می تونید تیکت بزنید تا مشکلتون بررسی بشه اگر کاری روی سایت انجام ندادید مجددا پرستا رو نصب کنید و از طریق مازول ps cleaner اطلاعات اضافی رو پاک کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shouferpour ارسال شده در آذر 8، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2018 سلام وقت بخیر وقتی ماژول های غیرپرستاشاپی رو غیرفعال کنید، اگر ماژولی روی سایت نصب کنید به جز موارد پیش فرض، کار نمیکنه در صورت تمایل می تونید تیکت بزنید تا مشکلتون بررسی بشه اگر کاری روی سایت انجام ندادید مجددا پرستا رو نصب کنید و از طریق مازول ps cleaner اطلاعات اضافی رو پاک کنید موفق باشید با سلام اگه بخواهم مجدد نصب کنم همه محصولات پاک میشه آیا میشه ازش بکاپ گرفت و تنظیمات سایت چگونه بکاپ بگیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آذر 9، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2018 خیر از محصولات به تنهایی نمیشه بک آپ گرفت و توی سایت دیگه استفاده کردبک آپ کامل میشه گرفت که اینکار سودی برای شما نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .