amin233 ارسال شده در مهر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2012 با سلامدوستان گرامي از ديشب يك مرتبه فروشگاه من اين خطا رو ميدهدError: 'install' directory is missingدر كليه قسمت ها ، چه ادمين چه فروشگاهالبته چند ماه پيش هم همينطور شد كه مجبور شدم بك آپ شب قبل رو از سرور درخواست كنماما دوباره اومدهلطفا راهنمايي بفرماييد با سلام مجددبا سرچ در تالار اصلي پرستا فهميدم كه اشكال از شاخه كانفيگ استرفتم داخلش ديدم اصلا فايلshop/config/settings.inc.phpوجود ندارداز بك آپ قبلي ام فايل رو جايگزين كردممسئله مهمتر اين كه اصلا چرو اين فايل پاك شده (تا 4 ساعت قبل سايت آپ بوده )هك شده بودم(پس چرو كلا سايت رو نبرده )لطفا راهنمايي بفرماييد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2012 مطمئن بشید که دسترسی پوشه ی config و تمام فایل های داخلش روی 444 باشه. دسترسی 775 یا 777 برای این پوشه و فایل هاش خیلی خطرناکه! موفق باشید واکنش ها : amirrzd 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
erfaan ارسال شده در شهریور 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2016 سلامصفحه ی اصلی سایت سفید شده .دیباگ رو روشن کردم خطای زیر رو دادError: "install" directory is missingرفتم تو پوشه ی config فایلها رو بررسی کردم فایلها مشکلی نداشتنجیکار باید بکنم این خطا برطرف بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2016 این خطا زمانی رخ میده که پرستاشاپ رو نصب نکرده باشید و پوشه install رو پاک کرده باشید یا این که فایل settings.inc.php رو از پوشه config حذف کرده باشید و یا نصب ناقض انجام شده باشه و پوشه install پاک شده باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
erfaan ارسال شده در شهریور 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2016 یکبار پوشه ی config رو پاک کردم و از تو بک اپ همین فولدر رو اپلود کردم درست شد واکنش ها : mhnaderi، amirrzd و B.A.H.M.A.N 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .