hamid_9773 ارسال شده در دی 28، 2018 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2018 درود دوستان عزیز اینجانب تعدادی ماژول از وبسایتی که ادعای قانونی بودن و خرید ارزی ماژول ها رو داشت انجام دادم. لیستی از ماژول های خریداری شده به من دادند ( با قیمت ) می خواستم ببینم لیست این ماژول هایی رو که برای من خرید کردن رو چطور باید ببینم ؟ لیست کاملشون ( اولین تجربه کار با پرستا شاپ و آماتور بودن من رو در نظر بگیرید ) - مثلا یک ماژول Advanced Custom invoice - pdf هست ( من هرچقدر گشتم پیدا نکردم این عنوان رو اما در قسمت پایانی خرید- به عنوان مشتری- در سایت به من فاکتور پی دی اف داد که دانلود کردم ) چطور متوجه بشم که این ماژول ها قانونی خریداری شدن و معتبر هستند ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 28، 2018 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2018 از سایتی که خرید کردید درخواست کنید کد لایسنس بهتون بدن و بپرسید ماژول از کجا تهیه شده بعد کد لایسنس رو با سایت اصلی بررسی کنید که آیا قانونیه یا خیر و اگر قانونیه برای چه دامنه ای ثبت شده اگرم از ارائه کد لایسنس خودداری کنن که خب مشخص میشه غیر قانونی بوده واکنش ها : hamid_9773 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid_9773 ارسال شده در دی 29، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2018 از سایتی که خرید کردید درخواست کنید کد لایسنس بهتون بدن و بپرسید ماژول از کجا تهیه شده بعد کد لایسنس رو با سایت اصلی بررسی کنید که آیا قانونیه یا خیر و اگر قانونیه برای چه دامنه ای ثبت شده اگرم از ارائه کد لایسنس خودداری کنن که خب مشخص میشه غیر قانونی بوده متشکرم بزرگوار از راهنماییتون - بعد اینکه من بخوام لیست ماژول های نصب شده رو ببینم ( به طور کامل ) در پنل کجا باید مراجعه کنم ؟ از طریق سی پنل هم میشه ؟ ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 30، 2018 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2018 خواهش میکنم. خود پرستا در بخش ماژول هاش فیلتر داره به بخش ماژول ها در مدیریت مراجعه کنید و در بالای لیست ماژول ها فیلتر ها رو روی "ماژول های نصب شده" و "ماژول های فعال" قرار بدید واکنش ها : hamid_9773 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .