bardya918 ارسال شده در بهمن 5، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2018 سلام خدمت دوستان گرامی چند روزی هست که سایت من صفحه اصلی اون با مشکل مواجه شده و بالا نمیاد البته صفحه مدیریت بدون مشکل بالامیاد وقتی دیباگ رو هم روشن میکنم به دلیل وجود اسکرول بینهایت در صفحه اصلی هنگ میکنه و و هیچ اروری نمیتونم ببینم هنگامه که حافظه موقط کش رو پاک میکنم مشکل برطرف میشه و بعد از چند دقیقه مجددا مشکل به وجود میاد ممنون میشم راهنمایی کنید ادرس سایت kalafroosh.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در بهمن 6، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2018 درود در حال حاضر سایتتون بالا میاد و مشکلی نداره. درور صورتی که مجدد با این مشکل مواجه شدید کش هاست رو هم خالی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bardya918 ارسال شده در بهمن 6، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2018 درود در حال حاضر سایتتون بالا میاد و مشکلی نداره. درور صورتی که مجدد با این مشکل مواجه شدید کش هاست رو هم خالی کنید. ممنون به خاطر اینکه کش رو خودم دستی پاک میکنم سایت بالا میاد ممنون میشم بگید چطور کش هاست رو پاک کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در بهمن 6، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2018 در روت هاست (جایی که پرستاشاپ رو نصب کردید) از مسیرهای زیر cache >> smarty >> cache و cache >> smarty >> compile فقط پوشه ها رو حذف کنید. فایل ها رو حذف نکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .