barati_a ارسال شده در بهمن 16، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2018 سلام من پرستاشاپ را 1.7.4.3 نصب کردم بعد از روی لوکال به روی هاست منتقل کردم وقتی خواستم اطلاعات فایل settings.inc.php تغییر بدم هیچی داخلش نبود به جز خط <?php وقتی هم بخوام سایت را باز کنم ارور ۴۰۳ میده من از آدرس https://github.com/oney/prestashop/blob/master/config/settings.inc.php امدم اطلاعات اون را کپی کردم درون پوشه خودم با تغییر اسم دیتابیس و یوزر و پسورد اما فایده ای نداشت در ضمن وقتی همین پوشه را روی لوکال باز کردم اونهم خالی بود فایل دانلود پرستاشاپم که این فایل settings.inc.php را اصلا نداشت حالا بنظرتون اشکال از کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 16، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2018 اطلاعات دیتابیس در نسخه 1.6 در پوشه config/settings.inc.php ذخیره می شد در نسخه 1.7 اطلاعات این فایل به app/config/parameters.php منتقل شده واکنش ها : farzad Balov، barati_a و Fahime1992 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .