arezoo0884 ارسال شده در اسفند 18، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2018 سلام خسته نباشیددوستان من هرچی پارامتر هایی که بانک ملی داده داخل ماژول پرداخت بانک ملی سداد وارد میکنم پیغام میده"مشکل در اتصال به بانک ملی ایران با مدیریت تماس بگیرید" با مدیریت هم تماس میگیرم درست راهنمایی نمیکننقسمت اول ترمینال شماره پایانه رو میزنم (*****240) خط بعد کد مشتری شماره پذیرنده رو وارد میکنم( *****140 )خط اتصال رو خالی میزارم و قسمت کلید تراکنش هم کلید ترمینال رو وارد میکنم ولی همش خطا میدهنمیدونم مشکل کجاست اگه راهنماییم کنید مشکل رو برطرف کنم ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اسفند 20، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2018 سلام وقت بخیر قبل از شماره پذیرنده فکر میکنم 6 تا 0 داره باید اونا رو هم وارد کنید. حواستون باشه کلید رمزگذاری شده رو وارد نکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arezoo0884 ارسال شده در اسفند 20، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2018 سلام وقت بخیر قبل از شماره پذیرنده فکر میکنم 6 تا 0 داره باید اونا رو هم وارد کنید. حواستون باشه کلید رمزگذاری شده رو وارد نکنید همه اینکارا انجام شده ولی متاسفانه بازم وصل نمیشه به بانک،امکان داره ورژن ماژولی که نصب کردم با ورژن پرستاشاپ که در حال حاضر 1.6.1.17 هست هم خوانی نداشته باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javangostar.ir ارسال شده در اسفند 20، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2018 شما ای پی سرور سایتتون رو درست به شرکت سداد اعلام کردید ؟ ممکنه ای پی gateway روی سرور متفاوت از ای پی نیم سرورهاتون باشه . از مدیر سرور ای پی مربوط به درگاه بانکی رو بپرسید و بعد چک کنید که ایا ای پی درست به مرکز بانکی ارائه شده یا خیر . --- اگر این موارد صحیح باشد ممکن است مشکل از ماژول باشد یا حتی مشکل میتونه از نسخه های مختلف phph یا حتی کدر هاستتون هم باشه . -- در درجه اول ای پی رو مطمئن بشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
king_e52 ارسال شده در آذر 23، 2021 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2021 باسلام من از دیشب هرکاری میکنم رمز دوم پیامک نمیاد برای انتقال پول از حساب بانک ملی مشکل کجاس و باید چکار کرد ولی بانک های دیگه این مشکل ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
king_e52 ارسال شده در آذر 23، 2021 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2021 باسلام از دیشب برای انتقال پول از حساب با مشکل دریافت رمز پیامکی مواجه شدم و پیام رمزیکبارمصرف نمیاد ، ولی بانک های دیگه این مشکل ندارم ، کسی هست پاسخ گو باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 28، 2021 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2021 این موارد رو باید از پشتیبانی بانکتون پیگیری کنید یا به شعبه بانکتون مراجعه کنید و از اون ها راهنمایی بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .