mostafab8 ارسال شده در فروردین 1، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2019 سلام خواهشا یه نفر آموزش ارتقا به پرستا 1.7 رو بده این آموزش که توو سایت هست رو انجام میدم ارور میده ارور اینه Could not assert the folder /home/ultravis/public_html/adminmostafab8/autoupgrade/latest contains a valid PrestaShop release, exiting. A file may be missing, or the release is stored in a subfolder by mistake. خواهشا راهنمایی کنید ممنون Could not assert the folder /home/ultravis/public_html/adminmostafab8/autoupgrade/latest contains a valid PrestaShop release, exiting. A file may be missing, or the release is stored in a subfolder by mistake. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 2، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2019 با توجه به خطاتون ظاهرا فایل ها ناقص هستند ضمن این که ارتقا از 1.6 به 1.7 فعلا توصیه نمیشه واکنش ها : mostafab8 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafab8 ارسال شده در فروردین 2، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2019 با توجه به خطاتون ظاهرا فایل ها ناقص هستند ضمن این که ارتقا از 1.6 به 1.7 فعلا توصیه نمیشه فایلای چی ناقصه این نسخه که دانلود کردم یا ورژن ۱.۶ که دارم؟ زیاد سایت حساسی نیست که خیلی باگ هاش برام مهم باشه دوست دارم این ورژنو داشته باشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 3، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2019 اون نسخه 1.7 که دانلود کردید یا ناقصه یا جای اشتباهی آپلودش کردید (طبق خطایی که اینجا گذاشتید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafab8 ارسال شده در فروردین 3، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2019 اون نسخه 1.7 که دانلود کردید یا ناقصه یا جای اشتباهی آپلودش کردید (طبق خطایی که اینجا گذاشتید) والا هم نسخه 1.6.1.23 و هم 1.7.5.0 رو از همین سایت دانلود کردم توی قسمت admin/autoupgrade/latest کپی کردم و هم به صورت zip شده و هم به صورت اکسترکت شده گذاشتم ولی همین ارور میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 7، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2019 طبق جستجویی که داشتم ظاهرا این یک باگ در نسخه های قدیمی ماژول 1 click upgrade هست. ظاهرا باید نسخه 3 به بعد این ماژول رو نصب داشته باشید برای ارتقا 1.6 به 1.7. می تونید از بخش addons.prestashop.com نسخه جدید ماژول رو دانلود و نصب کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .