pezhman.masoumi ارسال شده در فروردین 27، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2019 با سلام خدمت همه عزیزان بنده به تازگی با پرستا استارت به کار کردم. یک قالب خریداری کردم و با پرستا استارت کردم. جالب اینجاست بعضی اوقات که تغییری توی سایت میدم یهو بعضی از عکس ها باز نمیشن. هاست رو عوض کردم و هاست ایران گرفتم گفتم شاید از هاست باشه و مجددا پرستا رو نصب کردم و باز هم مشکل پابرجا بود امروز یک پست ارسال کردم در یکی از دسته ها.حالا تصویر های مربوط به اون کتگوری خراب شدن و نشون داده نمیشن. حتی تصویر هایی که برای منو متحرک کنار صفحه تغییر داده بودم هم برگشته به حالت پیش فرضی که خود قالب گذاشته بود. با دانلود منیجر هم که عکس رو دانلود کردم وقتی بازش کردم خطای خراب بودن فایل رو دارم. لطفا راهنمایی بفرمایید تصاویر رو ضمیمه کردم. و همینطور تصاویر تنظیمات سایت در قسمت کارایی جالب اینجاست که بعضی اوقات خودش خود به خود بعد چند ساعت درست میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 29، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2019 بهتره از پشتیبان قالبتون در این رابطه راهنمایی بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .