niranoor ارسال شده در اردیبهشت 2، 2019 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2019 سلام وقت بخیر من از پرستاشاپ 1.7.5.0 استفاده میکنم در سایت جدیدم و مشکلاتی رو داره که در ورژن قبلی که استفاده میکردم روی فروشگاه دیگرم نداشتم مشکل اینجاست که میخام PrestaPlus_V2.6.0_Released رو نصب کنم پس از نصب ماژول کامل نصب نمیشه و پیغام خطا میده و نمیتونم وارد مدیریت ماژول ها بشم با صفحه ای که در پیوست گذاشتم مواجه میشه تا وارد سی پنل نشم و فایل مربوط به پرستا پلاس که ناقص نصب شده رو پاک نکم درست نمیشه و وارد مدیریت نمیشه چکار باید بکنم تا بتونم PrestaPlus_V2.6.0_Released رو نصب کنم و بتونم از امکاناتش استفاده کنم . ممنون عکس خطا http://uupload.ir/files/5ru2_untitled.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 2، 2019 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2019 برای رفع مشکلتون باید با پشتیبانی سایتی که ماژول رو تهیه کردید تماس بگیرید واکنش ها : niranoor 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .