m.rrts ارسال شده در اردیبهشت 25، 2019 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2019 سلام خدمت دوستان گرامی هنگام آپلود تصویر در محصولات با خطاهای متعددی روبرو میشم تصویر خطاها رو ضمیمه کردم . این مشکل از وقتی شروع شد از شرکتی که هاست دارم سرورهاشون به مشکل خورده بود که الان درست شده ولی سایتم به مشکل خورده . ممنون میشم در صورت امکان راهنمایی بفرمائید http://mihanabzar.com/2019-02-25_12-51-59.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 26، 2019 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2019 باید در فایل php.ini سرورتون گزینه php_fileinfo رو روشن کنید. با مدیر هاستتون تماس بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m.rrts ارسال شده در اردیبهشت 26، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2019 ممنون از پاسختون ، به هاستینگ سایتم اطلاع دادم و نصب و فعال کردن ولی مشکل برطرف نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 26، 2019 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2019 بنابر این نیاز به بررسی دقیق تر دارید. می تونید تیکت بزنید واکنش ها : m.rrts 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
2019hosseini ارسال شده در آذر 28، 2019 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2019 زمانیکه میخام عکس اپلود کنم خطا میده.چرا؟؟؟با اینکه سایز عکس کوچکتر از سایز پیش فرضه.. نام عکس و میزنه بعدش مینویسهundifined نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
2019hosseini ارسال شده در دی 1، 2019 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2019 باید در فایل php.ini سرورتون گزینه php_fileinfo رو روشن کنید. با مدیر هاستتون تماس بگیرید این گزینه درچه مسیری قرار داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 3، 2019 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2019 این گزینه درچه مسیری قرار داره؟ از پشتیبان هاست سوال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .