katooniland ارسال شده در تیر 11، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2019 بنده سال گذشته این ماژول رو نصب کردم و ازش خیلی خوب استفاده میکردم و واقعا کاربردیهتوی انجمن جایی ندیدم دربارش تاپیک باشهخواستم اینجا کسی مشکلی داشت مطرح کنه تا جواب داده بشه مشکلی که اخیرا باهاش برخورد کردم و به نظر پس از تغییر قالب بوده اینکه که پیام از طرف کاربر به پشتیبانی با خطا مواجه میشهیعنی وقتی پیام میده میزنه " خطا در ارسال ، دوباره ارسال شود؟ "البته از طرف پشتبانی آنلاین پیام به کاربر به راحتی ارسال میشه و نشون میده کاملا ارتباط برقراره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
katooniland ارسال شده در مرداد 2، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2019 به نظر اروری که تو وب سایت بنده هست اینه: [WARNING] Crisp found shims of native JavaScript methods. This can alter the chatbox behavior and break things. Make sure not to override listed functions to ensure your chatbox works as expected. You may be looking for other JavaScript libraries in use on this page. You can disable this warning by adding: $crisp.push(["safe", true]) to your page JavaScript. Methods to check: Array(2) Crisp.Polyfill.e.__warn_incompatible @ client.js?de4e57b:16 دوستان اگر کسی میدونه چطور رفعش کنم ممنون میشم راهنمایی کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ebisat ارسال شده در شهریور 2، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2019 بنده سال گذشته این ماژول رو نصب کردم و ازش خیلی خوب استفاده میکردم و واقعا کاربردیه توی انجمن جایی ندیدم دربارش تاپیک باشه خواستم اینجا کسی مشکلی داشت مطرح کنه تا جواب داده بشه مشکلی که اخیرا باهاش برخورد کردم و به نظر پس از تغییر قالب بوده اینکه که پیام از طرف کاربر به پشتیبانی با خطا مواجه میشه یعنی وقتی پیام میده میزنه " خطا در ارسال ، دوباره ارسال شود؟ " البته از طرف پشتبانی آنلاین پیام به کاربر به راحتی ارسال میشه و نشون میده کاملا ارتباط برقراره سلام دوستان من هم بعد از نصب قالب جدید دقیقا با همین مشکل مواجه شدم، بارها ماژول کاربردی crisp رو حذف و نصب کردم اما دیگه پیام از طرف کاربر اسال نشد و خطای ارسال میده با آی پی دیگه هم امتحان کردم بی فایده بود، اگه کسی راه حلی داره ممنون میشم بگه واکنش ها : katooniland 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ebisat ارسال شده در شهریور 11، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2019 در حال حاضر پیشنهاد من ماژول پیشفرض Smartsupp هست که پشتیبانی انجمن معرفی کردن، بنظرم امکانات خیلی خوبی داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 12، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2019 ظاهرا دوستان گزارش کردن که مشکل چت باکس Crisp هم با افزایش مقادیر memory_limit و max_input_vars در هاست حل میشه واکنش ها : ebisat 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
katooniland ارسال شده در شهریور 12، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2019 ظاهرا دوستان گزارش کردن که مشکل چت باکس Crisp هم با افزایش مقادیر memory_limit و max_input_vars در هاست حل میشه این مقدار چطور افزایش پیدا میکنه؟ آیا از طریق کنترل پنل هست یا باید به هاست تیکت داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 13، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2019 سلام به هاست تیکت بزنید چون احتمالا خودتون به فایل php.ini دسترسی ندارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
katooniland ارسال شده در شهریور 13، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2019 سلام به هاست تیکت بزنید چون احتمالا خودتون به فایل php.ini دسترسی ندارید ممنون که لطف میکنید پاسخگو هستید باید بگم چقدر مقادیر افزایش پیداکنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ebisat ارسال شده در شهریور 14، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2019 ممنون که لطف میکنید پاسخگو هستید باید بگم چقدر مقادیر افزایش پیداکنه؟ سلام. با تیکت به پشتیبانی هاست فایل php.ini رو در اختیارم قرار دادن مقادیر اولیه اینها بودن: max_input_vars = 1000 memory_limit = 512M که به ترتیب این مقادیر رو به 10000 و 4096M ارتقا دادم ولی بازم ماژول Crisp از طرف کاربر پیامی ارسال نکرد و خطا زد، البته وقتی به قالب پیش فرض سوئیچ می کنم ، ماژول Crisp بدون مشکل پیام دوطرفه ارسال میکنه. پشتیبانی کریسپ هم در این رابطه هنوز جوابی ندادن ظاهراً اون کاربر، راجع به برداشتن محدودیت ترجمه ها و ذخیره نشدن ویژگی های محصول گفتن این مقادیر افزایش پیدا کنه و راجع به Crisp نبوده واکنش ها : katooniland 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ebisat ارسال شده در آبان 1، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2019 دوستانی که از قالب الکترون استفاده می کنن و با خطای ارسال ماژول Crisp - کریسپ از سمت کاربر مواجه شدن ، از راه حلی که مهندس دانوش میرعلایی ارائه دادن استفاده کنید، مشکل حل خواهد شد:کافیه فایل در مسیر زیر رو حذف نمایید:themes/electron_ipresta/js/autoload/persianumber.min.js واکنش ها : katooniland و asaksys 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
katooniland ارسال شده در آبان 1، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2019 دوستانی که از قالب الکترون استفاده می کنن و با خطای ارسال ماژول Crisp - کریسپ از سمت کاربر مواجه شدن ، از راه حلی که مهندس دانوش میرعلایی ارائه دادن استفاده کنید، مشکل حل خواهد شد: کافیه فایل در مسیر زیر رو حذف نمایید: themes/electron_ipresta/js/autoload/persianumber.min.js دوست عزیزم بابت پیگیری شما بنده خیلی ازتون ممنون و سپاسگزارم کار اصلی رو شما انجام دادی واکنش ها : ebisat 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ebisat ارسال شده در آبان 2، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2019 دوست عزیزم بابت پیگیری شما بنده خیلی ازتون ممنون و سپاسگزارم کار اصلی رو شما انجام دادی وظیفم بوده، خواهش می کنم، آقا رستم پور پس از بررسی گفتن از آقا دانوش در این مورد راهنمایی بگیرم و فقط آقا دانوش در حالی که سرشون شلوغ بود این مورد رو حل کرد، نه افراد و پشتیبانی های دیگه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ayjoonn ارسال شده در خرداد 11، 2020 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2020 خوب میشد اگر میفرمودید این چه فایلیه و چرا تو قالبه که باید پاک بشه ، یعنی بودنش اگر واجب نیست چرا باید باشه و اگر هست چرا باید با بقیه ماژول ها مشکل داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asaksys ارسال شده در تیر 13، 2020 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2020 دوستانی که از قالب الکترون استفاده می کنن و با خطای ارسال ماژول Crisp - کریسپ از سمت کاربر مواجه شدن ، از راه حلی که مهندس دانوش میرعلایی ارائه دادن استفاده کنید، مشکل حل خواهد شد: کافیه فایل در مسیر زیر رو حذف نمایید: themes/electron_ipresta/js/autoload/persianumber.min.js ممنون دوست عزیز - با این راه حل مشکل ما هم برطرف شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ilya shahbazi ارسال شده در مرداد 27، 2021 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2021 سلام ببهشید من وقتی می خوام وارد برنامه بشم وارد نمیشه لطفا کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در تیر 8، 2022 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2022 سلام من این اسکریپت رو در هد سایت میذارم . سایت باز نمیشه خطا میده . یعنی وقتی تو سایت کریپس چت ثبت نام کردم یه کد بهم داد گفت تو هد بذارید اما میذارم کار نمی کنه چکار باید کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .