رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

بنده سال گذشته این ماژول رو نصب کردم و ازش خیلی خوب استفاده میکردم و واقعا کاربردیه

توی انجمن جایی ندیدم دربارش تاپیک باشه
خواستم اینجا کسی مشکلی داشت مطرح کنه تا جواب داده بشه


مشکلی که اخیرا باهاش برخورد کردم و به نظر پس از تغییر قالب بوده اینکه که پیام از طرف کاربر به پشتیبانی با خطا مواجه میشه
یعنی وقتی پیام میده میزنه " خطا در ارسال ، دوباره ارسال شود؟ "

البته از طرف پشتبانی آنلاین پیام به کاربر به راحتی ارسال میشه و نشون میده کاملا ارتباط برقراره

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 3 weeks later...

به نظر اروری که تو وب سایت بنده هست اینه:
 

[WARNING] Crisp found shims of native JavaScript methods. This can alter the chatbox behavior and break things. Make sure not to override listed functions to ensure your chatbox works as expected. You may be looking for other JavaScript libraries in use on this page.
 
You can disable this warning by adding: $crisp.push(["safe", true]) to your page JavaScript.
 
Methods to check: Array(2)
Crisp.Polyfill.e.__warn_incompatible @ client.js?de4e57b:16


دوستان اگر کسی میدونه چطور رفعش کنم ممنون میشم راهنمایی کنه
لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 1 month later...

بنده سال گذشته این ماژول رو نصب کردم و ازش خیلی خوب استفاده میکردم و واقعا کاربردیه

 

توی انجمن جایی ندیدم دربارش تاپیک باشه

خواستم اینجا کسی مشکلی داشت مطرح کنه تا جواب داده بشه

مشکلی که اخیرا باهاش برخورد کردم و به نظر پس از تغییر قالب بوده اینکه که پیام از طرف کاربر به پشتیبانی با خطا مواجه میشه

یعنی وقتی پیام میده میزنه " خطا در ارسال ، دوباره ارسال شود؟ "

 

البته از طرف پشتبانی آنلاین پیام به کاربر به راحتی ارسال میشه و نشون میده کاملا ارتباط برقراره

 

سلام دوستان

من هم بعد از نصب قالب جدید دقیقا با همین مشکل مواجه شدم، بارها ماژول کاربردی crisp رو حذف و نصب کردم اما دیگه پیام از طرف کاربر اسال نشد و خطای ارسال میده

 

با آی پی دیگه هم امتحان کردم بی فایده بود، اگه کسی راه حلی داره ممنون میشم بگه

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 2 weeks later...

ظاهرا دوستان گزارش کردن که مشکل چت باکس Crisp هم با افزایش مقادیر memory_limit و max_input_vars در هاست حل میشه

این مقدار چطور افزایش پیدا میکنه؟

آیا از طریق کنترل پنل هست یا باید به هاست تیکت داد؟

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

به هاست تیکت بزنید چون احتمالا خودتون به فایل php.ini دسترسی ندارید 

ممنون که لطف میکنید پاسخگو هستید

 

باید بگم چقدر مقادیر افزایش پیداکنه؟

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون که لطف میکنید پاسخگو هستید

 

باید بگم چقدر مقادیر افزایش پیداکنه؟

 

 

سلام.

با تیکت به پشتیبانی هاست فایل php.ini رو در اختیارم قرار دادن

مقادیر اولیه اینها بودن:

max_input_vars = 1000

memory_limit = 512M

که به ترتیب این مقادیر رو به 10000 و 4096M ارتقا دادم

 

ولی بازم ماژول Crisp از طرف کاربر پیامی ارسال نکرد و خطا زد، البته وقتی به قالب پیش فرض سوئیچ می کنم ، ماژول Crisp بدون مشکل پیام دوطرفه ارسال میکنه.

 

پشتیبانی کریسپ هم در این رابطه هنوز جوابی ندادن

 

ظاهراً اون کاربر، راجع به برداشتن محدودیت ترجمه ها و ذخیره نشدن ویژگی های محصول گفتن این مقادیر افزایش پیدا کنه و راجع به Crisp نبوده

 

 

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 1 month later...

دوستانی که از قالب الکترون استفاده می کنن و با خطای ارسال ماژول Crisp - کریسپ از سمت کاربر مواجه شدن ، از راه حلی که مهندس دانوش میرعلایی ارائه دادن استفاده کنید، مشکل حل خواهد شد:

کافیه فایل در مسیر زیر رو حذف نمایید:
themes/electron_ipresta/js/autoload/persianumber.min.js

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستانی که از قالب الکترون استفاده می کنن و با خطای ارسال ماژول Crisp - کریسپ از سمت کاربر مواجه شدن ، از راه حلی که مهندس دانوش میرعلایی ارائه دادن استفاده کنید، مشکل حل خواهد شد:

 

کافیه فایل در مسیر زیر رو حذف نمایید:

themes/electron_ipresta/js/autoload/persianumber.min.js

 

دوست عزیزم بابت پیگیری شما بنده خیلی ازتون ممنون و سپاسگزارم

کار اصلی رو شما انجام دادی :heart:

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیزم بابت پیگیری شما بنده خیلی ازتون ممنون و سپاسگزارم

کار اصلی رو شما انجام دادی :heart:

وظیفم بوده، خواهش می کنم، :heart: 

آقا رستم پور پس از بررسی گفتن از آقا دانوش در این مورد راهنمایی بگیرم و فقط  آقا دانوش در حالی که سرشون شلوغ بود این مورد رو حل کرد، نه افراد و پشتیبانی های دیگه.

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 7 months later...

خوب میشد اگر میفرمودید این چه فایلیه و چرا تو قالبه که باید پاک بشه ، یعنی بودنش اگر واجب نیست چرا باید باشه و اگر هست چرا باید با بقیه ماژول ها مشکل داشته باشه

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 1 month later...

دوستانی که از قالب الکترون استفاده می کنن و با خطای ارسال ماژول Crisp - کریسپ از سمت کاربر مواجه شدن ، از راه حلی که مهندس دانوش میرعلایی ارائه دادن استفاده کنید، مشکل حل خواهد شد:

 

کافیه فایل در مسیر زیر رو حذف نمایید:

themes/electron_ipresta/js/autoload/persianumber.min.js

 

ممنون دوست عزیز - با این راه حل مشکل ما هم برطرف شد

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 1 year later...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

در حال بارگذاری


  • کاربران آنلاین در این صفحه

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×
×
  • اضافه کردن...