1farzad ارسال شده در مرداد 29، 2019 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2019 با سلام وقتی می خوام تو نسخه 1.7.5.2 از قسمت تنظیمات ssl رو فعال کنم مقابلش نوشته زیر میاد و وقتی روی لینک کلکیک می کنم به یک صفحه میره و خطای 403 نمایش داده میشه! لطفا اینجا کلیک کنید تا بررسی شود که فروشگاه شما از HTTPS پشتیبانی میکند یا خیر. البته تو نسخه 1.6 این مشکل پیش نمیاد! یه سوال دیگه هم از دوستان داشتم تو انجمن دیدم که از مدیران سایت نسخه 1.6 رو پیشنهاد می کنن می خواستم بپرسم برای یه فروشگاه معمولی مشکلی پیش میاد از نسخه 1.7 استفاده کنم البته فعلا به امکانات خاصی نیاز ندارم! با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 30، 2019 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2019 سلام توی هاست چک کنید ببینید پوشه private_html وجود داره یا نه واکنش ها : 1farzad 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1farzad ارسال شده در مرداد 30، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2019 سلام توی هاست چک کنید ببینید پوشه private_html وجود داره یا نه چک کردم پوشه ای به این نام نبود!!! با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 1، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2019 خب اگه نیست مشکل ssl برای همینه. از هاست این مشکل رو پیگیری کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پزشک سایت ارسال شده در شهریور 1، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2019 سلام ssl شما رایگان هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1farzad ارسال شده در شهریور 1، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2019 سلام ssl شما رایگان هست؟ بله شرکت ارائه دهنده هاست خودش فعال کرده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1farzad ارسال شده در شهریور 1، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2019 خب اگه نیست مشکل ssl برای همینه. از هاست این مشکل رو پیگیری کنید موفق باشید از هاست گفتن پوشه private_html مربوط به پنل دایرکت ادمین است. در سیپنل چیزی وجود ندارد! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1farzad ارسال شده در شهریور 7، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2019 از دوستان کسی نمی دونه این مشکل رو چطور میشه حل کرد؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 8، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2019 سلام تیکت بزنید و دسترسی هاتونو ارسال کنید تا مشکل رو بررسی کنیم. https://ipresta.ir/support موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .