general2 ارسال شده در شهریور 15، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2019 سلام بعد از کپی کردن کد های نماد و لوگوی ساماندهی ؛ پرستا کد را کوتاه میکند و قابلیت پاپ آپ نماد از بین میرود . (در فوتر) راهنمایی بفرمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 15، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2019 سلام ماژول جدید نماد رو از لینک زیر دانلود کنید . این مشکلی که شما میگید رو نداره : ماژول جدید نماد اعتماد الکترونیکی - ماژولهای ایرانی پرستاشاپ - انجمن پشتیبانی - پرستاشاپ فارسی موفق باشید واکنش ها : general2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
general2 ارسال شده در شهریور 15، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2019 سلام ماژول جدید نماد رو از لینک زیر دانلود کنید . این مشکلی که شما میگید رو نداره : ماژول جدید نماد اعتماد الکترونیکی - ماژولهای ایرانی پرستاشاپ - انجمن پشتیبانی - پرستاشاپ فارسی موفق باشید ممنونم ؛ ولی غیر از این راه حل چطور میشه که پرستا کد ها رو دستکاری میکنه؟ از جایی نمیشه غیر فعال کرد یا موضوع رو؟ این ماژول رو هم تست کردم و در فوتر چیزی نمایش نمیده ... اصلا فکر کنم سیو نمیکنه کد رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 17، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2019 اگر کدها رو توی فایل فوتر میذارید نباید این مشکل رو داشته باشه اما اگر از ماژول دیگه ای استفاده می کنید باید بررسی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
general2 ارسال شده در شهریور 17، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2019 اگر کدها رو توی فایل فوتر میذارید نباید این مشکل رو داشته باشه اما اگر از ماژول دیگه ای استفاده می کنید باید بررسی بشه در فوتر میزارم . لطفا بفرمایید چگونه حذف خودکار کد توسط پرستا رو غیر فعال کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .