barati_a ارسال شده در آبان 24، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2019 سلام من از سایت اصلی فایل smart blog را دانلود کردم یه فایل زیپ بیشتر نبود که اونم نشد نصب کنم. ارور میداد که اون را به عنوان ماژول نمیشناسه. نمیدونم چون ترجمه نبود یا کلا فایل را اشتباه دانلود کردم. قالبم پیشفرضه و میخوام یه بلاگ رایگان نصب کنم پیسنهادتون چیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafab8 ارسال شده در آبان 27، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2019 سلام من از سایت اصلی فایل smart blog را دانلود کردم یه فایل زیپ بیشتر نبود که اونم نشد نصب کنم. ارور میداد که اون را به عنوان ماژول نمیشناسه. نمیدونم چون ترجمه نبود یا کلا فایل را اشتباه دانلود کردم. قالبم پیشفرضه و میخوام یه بلاگ رایگان نصب کنم پیسنهادتون چیه از اسم فایل master رو حذف کنید و اگه فولدر داخلشم اسمش master داره پاکش کنید مشکلتون حل میشخ واکنش ها : barati_a 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .