armaninvisible ارسال شده در آبان 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2011 سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه گفتم قالب حالا که قالب مجانی برای 1.4.4 نیست اصلا کلا قالبی براش نیست تا دوستان بتونن استفاده کنن . نشستم و قالب دیفالت 1.4.4 رو فارسی کردماز لینک زیر میتونید دان کنید http://arman98.persiangig.com/prestashop-defult-template-rtl.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2011 آرمان جان به خاطر لطفی که کردی درجه کاربریت رو به مدیر تغییر دادم. امیدوارم تونسته باشم قسمتی کوچکی از زحماتت رو جبران کرده باشم! همچنین عضویت تیم توسعه رو هم اضافه کردم به کاربریت. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در آبان 17، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2011 دوست عزیز ضمن تشکر از کاری که انجام دادی میتونه شروعی باشه واسه اینکه بتونیم یه نسخه کاملا فارسی از 1.4 ارائه بدیماما یه ایراد فعلا در این قالب هست اونم اینکه ستون وسط صفحه فاصله اش از دو طرف یکسان نیست و چسبیده به ستون راستاگه این مشکلو حل کردی سعی کن قالب با استفاده از ماژول theme installer اکسپورت کنی که استفاده اش راحت تر باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
e107365 ارسال شده در آبان 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2011 قالب که فارسی نیست!!!! راست چین نیست!!!!!!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2011 دوستان گلم قالب پیشفرض پرستا رو با کمک یکی دیگه از دوستان کاملا راست چین و بدون مشکل کردیم و به زودی همراه با پرستا شاپ 1.4.4 فارسی ارائه می کنیم موفق و موید باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armaninvisible ارسال شده در آبان 22، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2011 دوستان ببخشید بخاطر مشکلاتی که داشتم چتد وقت نتونستم آنلاین بشم واقعا ببخشیدآرمان جان به خاطر لطفی که کردی درجه کاربریت رو به مدیر تغییر دادم. امیدوارم تونسته باشم قسمتی کوچکی از زحماتت رو جبران کرده باشم! همچنین عضویت تیم توسعه رو هم اضافه کردم به کاربریت. موفق باشیدممنون ادمین جان کاری نکردم که ..X_X خجالت ندید .اما یه ایراد فعلا در این قالب هست اونم اینکه ستون وسط صفحه فاصله اش از دو طرف یکسان نیست و چسبیده به ستون راست اگه این مشکلو حل کردی سعی کن قالب با استفاده از ماژول theme installer اکسپورت کنی که استفاده اش راحت تر باشهببخشید چند وقت آنلاین نبودم . امروز تازه اومدم و پست شما رو دیدم . من با کروم مشکلی نداشتم البته خواستم رفعش کنم که دیدم admin جان خودشون اینو رفع کردنقالب که فارسی نیست!!!! راست چین نیست!!!!!!!!!دوست عزیز شما باید زبان فارسی رو توی پرتاشاپتون ایمپورت کنید و بعد که زبان پیشفرض رو به فارسی تغییر دادید قالب رو فعال کنید . دوستان گلم قالب پیشفرض پرستا رو با کمک یکی دیگه از دوستان کاملا راست چین و بدون مشکل کردیم و به زودی همراه با پرستا شاپ 1.4.4 فارسی ارائه می کنیم موفق و موید باشیدممنون از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 31، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2011 قالب دیفالت تو قسمت تصاویر دکمه قبل و بعد اینا مشکل داره مثل اینکه برعکس هست.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .