parsitop ارسال شده در اردیبهشت 21، 2020 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2020 با سلام بخش نمایش کاربری سایت دچار بهم ریختگی شده . این در حالی است که در چند سیستم و دیوایس های مختلف هم سایت چک شده و همچنین کش و هیستوری مرورگرها نیز پاک شده تا در صورتی که مشکل از مرورگر می باشد ، برطرف شود که اینطور نبوده در تمامی موارد همچنان سایت بهم ریخته نمایش داده می شود تصویری از این بهم ریختگی ضمیمه شده تا بهتر منظورم مشخص شود این بهم ریختگی در تمامی صفحات سایت جود دارد ولی بخش مدیریت هیچ مشکلی ندارد در ضمن هیچگونه تغییری در سایت نیز داده نشده و هیچ ماژولی نیز نصب نشده و با کامپایل کردن نیز مشکل برطرف نشد تشکر از راهنمایی شما دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 23، 2020 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2020 نمیشه بدون بررسی فنی نظر داد. بهتره تیکت بزنید و دسترسی هاتون رو جهت بررسی مشکل ارسال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mfarzaaneh ارسال شده در اسفند 1، 2021 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2021 درود من هم مشکل مشابهی دارم با این تفاوت که صفحات سالم هستن و فقط در صفحه "حساب من" به هم ریختگی وجود داره عکس صفحه اول ( سالم) و صفحه مدیریت رو که بههم ریخته ارسال کردم. ممنون میشم اساتید راهنماییم کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mfarzaaneh ارسال شده در اسفند 1، 2021 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2021 حالت دیباگ رو هم فعال کردم که ببینم مشکل تو کدوم سطره ولی چیزی دیده نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .