irir2008 0 ارسال شده در خرداد 99 گزارش Share ارسال شده در خرداد 99 با سلام من یک مشکلی دارم هر کاری کردم طبق آموزش های سایت به نتیجه نرسیدم من پرستاشاپ 1.6 دارم با پوسته پیش فرض الان درگاه بانک سامان نصب کردم واحد قیمت سایتم تومانه وقتی به درگاه ارسال میشه در درگاه به ریاله عملا 65000 تومان در درگاه میشه 65000 ریال نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fahime1992 577 ارسال شده در خرداد 99 گزارش Share ارسال شده در خرداد 99 با سلام تبدیل نرخ تون اشتباهه ریال باید 10 باشه و تومان 1 موفق باشید نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irir2008 0 ارسال شده در خرداد 99 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 99 با سلام تبدیل نرخ تون اشتباهه ریال باید 10 باشه و تومان 1 موفق باشید http://uupload.ir/files/qbo0_asasasasasas.png سلام ببینید نرخ های تو سایت تومان هست و درگاه ریال من نرخ تبدیل چه 10 میذارم چه 1 آخری جنسی که تو سایت 35000 تومانه موقع مراجعه به درگاه میشه 35000 ریال بعد تنظیم من پاک کردن حافظه موقت هم میزنم نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fahime1992 577 ارسال شده در تیر 99 گزارش Share ارسال شده در تیر 99 تیکت بزنید مشکلتون رو بررسی می کنیم ipresta.ir/support نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .