irir2008 ارسال شده در شهریور 6، 2020 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2020 با سلام من یک مشکلی دارم هر کاری کردم طبق آموزش های سایت به نتیجه نرسیدم من پرستاشاپ 1.6 دارم با پوسته پیش فرض الان درگاه بانک سامان نصب کردم واحد قیمت سایتم تومانه وقتی به درگاه ارسال میشه در درگاه به ریاله عملا 65000 تومان در درگاه میشه 65000 ریال نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 7، 2020 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2020 با سلام تبدیل نرخ تون اشتباهه ریال باید 10 باشه و تومان 1 موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irir2008 ارسال شده در شهریور 7، 2020 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2020 با سلام تبدیل نرخ تون اشتباهه ریال باید 10 باشه و تومان 1 موفق باشید http://uupload.ir/files/qbo0_asasasasasas.png سلام ببینید نرخ های تو سایت تومان هست و درگاه ریال من نرخ تبدیل چه 10 میذارم چه 1 آخری جنسی که تو سایت 35000 تومانه موقع مراجعه به درگاه میشه 35000 ریال بعد تنظیم من پاک کردن حافظه موقت هم میزنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 1، 2020 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2020 تیکت بزنید مشکلتون رو بررسی می کنیم ipresta.ir/support نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baladi ارسال شده در مهر 26، 2021 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2021 با سلام من از درگاه بانک پارسیان استفاده می کنم. روی پرستا 1.6 خوب جواب می داد. اکنون از آخرین ورژن پرستا 1.7.7.5 استفاده می کنم موقع خرید تا آخرین مرحله خرید پیش می رود ولی خطای زیر را می دهد که پیوست کردم. وقتی روی دکمه send anyway می زنی خرید انجام میشه. the information you are able to submit is not secure because this form is being submited using a connection thats not secure. your information will be visible to othrs. send anyway go back این در حالی است که ssl هم فعال است. وقتی هم که کلی go back را میزنم از حساب کسر می شود ولی به حساب برمیگردد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 27، 2021 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2021 در 15 ساعت قبل، baladi گفته است : با سلام من از درگاه بانک پارسیان استفاده می کنم. روی پرستا 1.6 خوب جواب می داد. اکنون از آخرین ورژن پرستا 1.7.7.5 استفاده می کنم موقع خرید تا آخرین مرحله خرید پیش می رود ولی خطای زیر را می دهد که پیوست کردم. وقتی روی دکمه send anyway می زنی خرید انجام میشه. the information you are able to submit is not secure because this form is being submited using a connection thats not secure. your information will be visible to othrs. send anyway go back این در حالی است که ssl هم فعال است. وقتی هم که کلی go back را میزنم از حساب کسر می شود ولی به حساب برمیگردد. این خطا معمولا به SSL بر میگرده که میفرمایید فعاله. ممکنه SSL تون معتبر نباشه از چه ماژول پرداختی استفاده می کنید؟ واکنش ها : baladi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baladi ارسال شده در مهر 27، 2021 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2021 از ماژول پرداخت یکپارچه ipresta استفاده می کنم. درست شد ممنون باید در بخش فعالسازی ssl سایت گزینه فعالسازی در تمامی صفحات فعال باشد واکنش ها : admin 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baladi ارسال شده در مهر 31، 2021 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2021 بله درست شد ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .