[email protected] ارسال شده در فروردین 6، 2021 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2021 سلام روزبخیر من میخوام در سایت پرستاشاپی مون قسمت های سمت راست رو مرتب کنم. مثلا الان به این ترتیب هست:1- باکس آخرین محصولات بازدید شده2- وبلاگ 3- فیلترهای جستجوی لایه ای میخوام به این شکل بشه1- فیلترهای جستجوی لایه ای 2- کالای بازدید شده3- وبلاگ آیا می تونید راهی معرفی کنید که ویرایش زنده کنم و خودم مرتبشون کنم روی سایت؟ قبلا انجام دادم ولی فراموشم شده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در فروردین 7، 2021 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2021 درود ویرایش زنده رو پیشنهاد نمیکنیم، ممکنه با مشکلاتی مواجه بشید از منو ماژول ها >> موقعیت ها (جایگاه)، هوک مربوط به ستون رو جستجو کنید. (leftcolumn یا rightColumn) با drag&drop میتونید ماژول ها رو جابجا کنید موفق باشید واکنش ها : [email protected] 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در فروردین 7، 2021 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2021 سلام خیلی ممنونم عالی بود و مشکل برطرف شد شما یکی از بهترین دوستان در پشتیبانی Ipresta هستین. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .